Speltips inför Skellefteå – Djurgården 2/4: Tätt möte i SHL-kvarten

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2019

Långt över fyra gånger såsen ger speltipset inför tisdagens sjätte kvartsfinal i SHL mellan Skellefteå och Djugården. Nedsläpp 19:00 den 2 april gäller.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får läsare hos Spelbloggare.se en unik välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Djurgården hade chansen att döda den här kvartsfinalen mot Skellefteå inför sin egen hemmapublik på söndagskvällen, men det gick minsann inte vägen. Skellefteå var strået vassare och kunde vinna med uddamålet efter en synnerligen stark bortainsats. Plötsligt lever kvartsfinalen på allvar.

Nu är laget bara en enda seger – dessutom på hemmaplan – ifrån att ta det här till en sjunde och helt avgörande match. Bär med er att Skellefteå så här långt inte vunnit en enda kvartsfinal inför sin hemmapublik den här våren. Det lär laget verkligen vilja göra nu när det dessutom är livsviktigt.

Sett till den här matchserien har det dock varit väldigt jämnt och det påvisar inte minst det faktum att hemmaplansfördelen visat sig mindre viktig. Båda lagen har två segrar var på bortaplan och i stort sett samtliga matcher har spelmässigt varit väldigt jämna. När allting ställs på sin spets lär den delen av matchbilden förbli intakt.

Självklart spel inför mötet

Djurgården öppnade som bekant säsongen helt fantastiskt och de många nyförvärven inför densamma visade sig bra för lagets offensiv. 08-laget sprutade in mål framåt och såg då ut som en given kandidat till SM-guldet, men just den delen har tonats ner något. Den senare delen av säsongen har varit klart mer kontrollerad.

Mot Skellefteå i kvartsfinalen har Djurgården haft bekymmer med att tokdominera matcherna och det har snarare handlat om ganska kontrollerade, försiktiga tillställningar. Detta bortsett en av matcherna uppe i Skellefteå som slutade hela 3-6.

Men när det står så mycket på spel tenderar lagen att bli lite mer riskminimerande och varje mål är, som bekant, potentiellt helt avgörande för slutspelsödet. Då säger det sig själv att man blir lite försiktigare. Det är också vad vi väntar oss på tisdagskvällen.

X (oavgjort) spelas till fina 4,10 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till unika 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,10 (Jämför alla odds)
Bolag:   Betsson
Spelstopp:  19:00, tisdag 2/4
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: