Speltips inför Skellefteå – Djurgården 29/3: Match 4 i kvartsfinalen

Simon Pålsson Publicerat: 29 mars 2019

Skellefteå AIK ligger under med 2-1 i matcher i SHL-kvartsfinalen mot Djurgården. Nu väntar match fyra på hemmaplan och då vankas speltips.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får läsare hos Spelbloggare.se en unik välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det är spänning på hög nivå i kvartsfinalen mellan Djurgården och Skellefteå, som efter tre spelade matcher står 2-1 till stockholmarna. Detta efter en tung vinst med 3-1 på hemmaplan i det senaste mötet på onsdagskvällen. Nu känns det som att 08-laget faktiskt har vaknat igen.

Vi var många som imponerades stort av deras spelsätt och deras otroliga offensiva spets under säsongsinledningen. Den hajpen avtog något med tiden och plötsligt dalade laget också något i tabellen, men tog sig ändå bekvämt vidare till slutspelet efter en starkare slutforcering.

Men det blev alltså förlust direkt, trots hemmaplan, mot Skellefteå AIK i kvartsfinalen. Djurgården har dock rättat till ordningen med två raka vinster, varpå det nu blåser lite positiva vindar igen. Å andra sidan är lagen så pass jämna att det här förmodligen kan ta och svänga fler gånger.

Det är ingen hemlighet att Skellefteå AIK tillhör ligans klart mest rutinerade slutspelslag och även fall spelartruppen sannerligen inte är intakt från tidigare år vilar klubben ändå på någon slags slutspelsfundament som är bra att ta till i dessa lägen.

En urladdning att vänta

Det som är intressant med den här kvartsfinalen är vilka olika karaktäre på matcher som de olika möten hittills faktiskt har bjudit på. Det började med en trevande, nervös tillställning på Hovet. Då vann SAIK med 2-0 på bortaplan och skaffade sig ett bra utgångsläge.

Det fortsatte sedan med en urladdning på norrländsk mark där djurgårdarna avgick med vinsten, hela 6-3 efter ordinarie tid. 3-1 senast var åter en mer återhållsam tillställning. Det gör att vi nu förväntar oss mer av en urladdning igen. Det är sannerligen två lag som har det i sig.

Skellefteå aIK vill säkerligen visa hemmapubliken att de kan stå upp bättre och vi räknar med att laget går för vinsten för att kvittera till 2-2.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till hela 1,94 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,94(Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, fredag 29/3
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: