Speltips inför Timrå IK – Djurgården 31/1: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 31 januari 2019

Timrå IK har horribel form och kommer att behöva överträffa sig själva i hemmamötet med Djurgården. Det tror vi inte att laget klarar denna SHL-torsdag.

Annons:

SHL är tillbaka med sina fantastiska torsdagar och det innebär såklart att hela kvällen spenderas i tv-soffan, gärna med dubbla skärmar, för att se flera intressanta matcher samtidigt. Ett möte som sticker ut lite är det mellan Timrå IK och Djurgården, men kanske allra främst i spelsyfte.

Det här är nämligen en match i vilken vi har funnit väldigt bra spelvärde. I våra ögon finns det all anledning att investera förtroende i bortalaget, som enligt oss är det klart bättre laget. Det är sådant som kommer att märkas över 60 minuter ishockey. Det är liksom ingenting att hymla med.

Det finns egentligen flera anledningar till det, men den huvudsakliga och övergripande anledningen är såklart att Djurgården på egentligen alla sätt är det bättre laget. Det finns en potens i deras offensiv som få lag kan matcha – åtminstone när laget prickar rätt i sina prestationer. Det kommer Timrå behöva kämpa för att stå emot.

Horribel hemmaform

Timrå IK kommer till den här matchen efter ännu en mycket negativ trend och 2019 har verkligen inte öppnat på det allra främsta sättet. Fem förluster på de sex senaste är allt annat än enligt planen och att de dessutom släppt in tolv mål på sina två senaste matcher säger också en hel del.

Låt oss hålla lite på domedagsstämningen, men visst börjar man fråga sig om det kanske inte riktigt var läge för Timrå IK i SHL redan? Å andra sidan har laget inte varit den typen av slagpåse (21 förluster på 36 omgångar) som andra jumbolag varit tidigare säsonger. Det är faktiskt inte mer än sju poäng upp till säker mark. på intet sätt omöjligt att nå upp till.

Med det sagt är laget som sagt klart underlägsna dagens motståndare Djurgården och över 60 minuter bör det bli tydligt. Nu har 08-laget också prickat formen. Det kommer göra sitt till.

Djurgården vinner (ordinarie tid) kan spelas till 1,86 gånger insatsen hos Bethard och i våra ögon är det ett spel med synnerligen gott värde så här pre-game.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – 500 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Djurgården vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, torsdag 31/1
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: