Speltips inför Timrå – Oskarshamn 8/4: Sjunde avgörande i SHL-kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 8 april 2019

Direktkvalet till SHL mellan Timrå IK och IK Oskarshamn ska komma att avgöras måndagskvällen den 8 april. Dags för speltips.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får du just nu en välkomstbonus om 100% upp till 1000 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det går minsann inte att klaga på spänningen som det har bjudits på i mötet mellan Timrå IK och IK Oskarshamn så här långt i SHL-kvalet. Efter sex spelade omgångar står det 3-3 på resultattavlan och allting ska till att avgöras uppe i Timrå på måndagskvällen.

Spänningen har som bekant varit väldigt bra rakt igenom hela den här serien och egentligen är det förvånande att Timrå IK klarat att få fart på laget och spelet så pass tydligt. Detta mot bakgrund av att det faktiskt såg direkt undermåligt ut under långa perioder i grundserien.

Om vi ser till SHL-kvalet mellan Timrå IK och IK Oskarshamn har det däremot varit nästan idel jämna matcher, men trots det är det hemmalaget som gått segrande ur striden samtliga gånger. Så här långt har vi inte fått se en enda match där gästande lag får åka hem med en seger.

Det är en faktor som talar för Timrå IK inför det sjunde, sista mötet på måndagen.

En jämn historia

IK Oskarshamn då? Jo, laget slutade tvåa i grundserien bakom AIK men var klart bättre än 08-laget i den efterföljande hockeyallsvenska finalen. Det räckte för att ta sig till det här kvalet och trots att laget nu inte lyckats vinna på bortaplan har de stora chanser att få spela SHL nästa säsong.

Visst, det går att fråga sig om klubben är redo för att ta klivit upp redan nästa säsong, men samtidigt är det väldigt, väldigt mycket talang i den här spelargruppen. Om stora delar av laget stannar kvar nästa säsong finns det alla chanser att bygga vidare på det här.

Räkna nu med att båda lagen ser det här som den sista kraftmätningen för säsongen. Det är ju precis vad det är. Men när så mycket står på spel tenderar matcherna att bli aningen mer återhållsamma målmässigt.

X (oavgjort) synas därför till 4,35 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

t stanAnnons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:30, måndag 8/4
TV:    tvtolv logo  cmorelive logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: