Speltips inför Västerås – Karlskrona 20/3: Bra skrälläge

Simon Pålsson Publicerat: 20 mars 2019

Karlskrona HK har ingenting kvar att spela för men avslutar nog gärna säsongen med en skrällvinst borta mot Västerås den 20 mars. Så lyder vårt speltips.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Efter en lång säsong ska allting nu ställas på sin spets för de hockeyallsvenska lagen. För många av klubbarna har det under egentligen hela säsongen funnits en dröm om att få spela i SHL kommande säsong och för någon lag kan det bli verklighet. Däremot är hoppet redan ute för de flesta lagen.

Det var inte mer än två år sedan som Karlskrona HK senast svängde i svensk ishockeys finrum, men det känns ändå som en ganska avlägsen tid. Säsongen i Hockeyallsvenskan har varit helt okej, men det har å andra sidan varit tydligt att laget inte riktigt håller samma nivå som AIK och IK Oskarshamn längst upp i toppen. Det måste vi ändå påstå.

I stunder under denna slutspelsserie har Karlskrona HK visat upp fina tendenser. Att ta en pinne mot Leksand senast, där det såg ut att kunna bli vinst såväl under ordinarie tid som under den efterföljande förlängningen, är ett styrkebesked. Med det sagt har laget ingenting att spela för nu med tanke på att SHL-drömmen är död, men spelarna avslutar nog gärna säsongen med en sista vinst innan sommaruppehållet.

Viktigt läge för Västerås

I topp av slutspelsserien hittar vi Leksand, som med en omgång kvar att spela (den som alltså nu spelas på onsdagskvällen) har allting i egna händer och bara behöver vinna sin match mot Modo Hockey på hemmaplan. Närmast jagande lag – rättare sagt det enda laget som jagar med chans att ta sig förbi – heter Västerås.

Här finns det ingenting att förlora för hemmalaget och vi räknar iskallt med att laget går stenhårt för att vinna här. Det går att argumentera för att det här ändå inte är ett lag som är redo eller beredda att spela i SHL, men på spelarsidan är det här såklart en gyllene chans att bevisa sig på en högre nivå. Den chansen kommer alla vilja ta, var så säkra.

Med det sagt tycker vi att spelbolagen underskattar gästerna duktigt inför matchen. I våra ögon är det en liten fördel att laget snarare kan spela helt utan press och bara göra livet surt för hemmalaget. Märk väl att hemmalagets vilja att vinna avtar betänkligt om rapporter gör gällande att Leksand tagit ledningen i sin match.

Karlskrona HK +1 (inklusive övertid) spelas därför till 2,65 gånger såsen hos Betsson. Det är alltså samma spel som X2.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Karlskrona HK +1 (inklusive övertid)
Odds:  2,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:00, onsdag 20/3
TV:   Matchen sänds på C More
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: