Speltips inför Växjö Lakers – Djurgården 22/11: Mer organiserat

Simon Pålsson Publicerat: 22 november 2018

Det blir målspel för hela slanten inför det spännande tungviktsmötet mellan Växjö Lakers och Djurgården från SHL-torsdagens matcher.

Annons:

Det blir ett riktigt tungviktsmöte på schemat den här SHL-torsdagen när Växjö Lakers står värd för mötet med toppkonkurrenten och det potentiella guldlaget Djurgården. Det här är en match mellan två lag som vi tror kan vara med väldigt länge i vår.

Under inledningen på säsongen var vi noga med att upprepade gånger trycka på den svaga säsongsinledning som Växjö Lakers hade. Efter en väldigt stark fjolårssäsong blev årets prestationer riktiga besvikelser med tanke på hur överlägsna laget var dessförinnan.

Men kanske har vi sagt det så många gånger så att Växjö Lakers nu har vaknat? Det är åtminstone känslan. Formen har nämligen varit mycket vassare på slutet och plötsligt ligger laget stabilt på en slutspelsplats igen, med goda möjligheter att avancera långt upp i toppen. Det sprudlar inte alls på samma sätt som förra året, men nu känns Växjö Lakers åtminstone stabila bakåt.

Ingen sprudlande målfest

Inte sällan när två tungviktare möts blir det lite mer tillknäppta tillställningar då rädslan för att förlora blir aningen mer påtaglig. Det är lite vad vi kan tänka oss händer just i den här matchen.

Visst, Djurgården har varit seriens offensivt starkaste lag under den här säsongsinledningen och har en väldigt potent offensiv på så många plan. Men just nu är formen inte den bästa och borta mot Växjö Lakers tror vi att defensiven kan hamna lite mer i fokus.

Växjö Lakers å sin sida har prioriterat en tydligare organisation på senare tid och det har fått effekt på antalet gjorda mål per match. Därför väntar vi oss ett lite mer försiktigt hemmalag också.

Det här är två faktorer som talar för lite mer målsnålt.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger pengarna hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,78  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 22/11
TV:    spoartkanalen logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: