Speltips inför Växjö Lakers – HV71 18/2: Derby i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 16 februari 2020

Växjö Lakers gäller inte som favoriter trots hemmaplan i mötet med HV71, som spelas tisdagen den 18 februari 2020 i SHL.

  Spela på överspelet i Smålandsderbyt hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

På tisdagen är det åter dags för lite SHL-hockey och den här gången kan vi sätta tänderna i en full omgång. Det gör att vi skrapat fram fina speltips inför tre av matcherna, och den som är ute efter lite skön SHL-betting har sannerligen kommit rätt.

En match som sticker ut på förhand spelas på östkusten, där Växjö Lakers står som hemmalag i derbyt mot HV71. Det här är en match som rimligen väcker en hel del förhoppningar om fin underhållning. Inte minst med tanke på att lagen spelade mot varandra för 2,5 vecka sedan – då HV71 vann med hela 5-0 på sin hemmaplan.

Det man väldigt snabbt och enkelt kan konstatera är att det är här är två lag som ofta spelar intressanta matcher mot varandra, och inte sällan får vi se många mål när det är dags för ett Smålandsderby i SHL. Det här är ett av de mer intressanta derbyna, åtminstone vad gäller närtid.

Det är en match och en rivalitet som har vuxit lavinartat på kort tid, mycket tack vare det maktskifte som varit i och med att Växjö Lakers kommit från ingenstans och etablerat sig som ett topplag.

Annons:

Målspelet hämtas

Växjö Lakers har varit lite upp och ner på slutet, men man tog en välbehövlig vinst borta mot IK Oskarshamn i den senaste omgången. Tack vare den vinsten har man skaffat sig lite andrum igen och har nu vänt en trend med fyra raka förluster.

Det kommer Växjö Lakers att behöva inför den tuffa matchen mot HV71, som i för sig blir aningen lättare av att man spelar på hemmaplan. Å andra sidan har Växjö Lakers tre raka förluster mot just HV71 på slutet.

HV71 vann borta mot Linköping senast och fortsatte sin resa uppåt i tabellen tack vare det. Nu gäller man som favoriter borta mot Växjö Lakers, men vårt fokus ligger snarare på målspelet. Det här är två lag med sina främsta styrkor i offensiven.

Över 4,5 mål spelas därför till 1,68 gånger krämen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, tisdag 18/2
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: