Speltips inför Växjö Lakers – IK Oskarshamn 26/9: Derbykaraktär

Simon Pålsson Publicerat: 26 september 2019

Efter succéstarten i SHL ställs IK Oskarshamn nu inför ett tufft Smålandsderby mot formsvaga Växjö Lakers.

Annons:

Det är äntligen dags för årets andra SHL-torsdag med sånär full omgång på pappret. Det är egentligen bara serieledarna Leksands IF som står över torsdagens omgång – men i övrigt spelas det massvis med intressanta matcher.

Ett möte som vi tycker sticker ut på förhand – det tycker väl egentligen alla som har någon form av koll på läget – är det småländska derbyt mellan IK Oskarshamn och Växjö Lakers.

Som nykomlingar och debutanter i SHL var det inte många som hade några högre förväntningar på IK Oskarshamn, men man har prickat formen direkt och står redan på tio inspelade poäng på fyra omgångar. Det går inte att klaga på ett sådant facit.

En som verkligen imponerat är målvakten Tex Williamsson, som så här långt ser ut att ha kommit helt rätt. Nu kan han äntligen växa ut till den fina målvakt vi vetat att han har potentialen att vara. Tänk vad lite förtroende kan göra.

Annons:

Krislaget Växjö Lakers

För två säsonger sedan var Växjö Lakers så gott som helt oslagbara och gick rakt igenom SM-slutspelet utan att förlora mer en enda match. Det var dessutom en i det stora hela obetydlig match som man i ärlighetens namn inte borde ha förlorat.

Dessutom har man varit ledande på så många plan inom svensk ishockey de senaste säsongerna. Men trots det ser det nu direkt mörkt ut för det småländska laget.

Efter fyra omgångar står man på fyra förluster, noll inspelade poäng och svindlande -9 i målskillnad. Det trodde man inte när laget åkte rakt igenom SM-slutspelet för två säsonger sedan, den saken är säker.

Trots detta har spelbolagen Växjö Lakers som klara favoriter här. Det tänker vi inte acceptera.

IK Oskarshamn +1,5 spelas till fina 1,60 gånger såsen hos Unibet. Det här blir ett tätt möte oavsett.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  IK Oskarshamn +1,5
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 26/9
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: