Speltips inför Växjö Lakers – Leksand 31/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2019

Det blir ett målspel inför det ångestmöte som väntar mellan Växjö Lakers och Leksands IF i SHL.

Annons:

Det är åter dags för SHL-torsdag och sin vana trogen innebär en sådan dag att det också dukas upp närmast en full omgång. Det gör att vi sätter oss ner i tv-soffan med höga förväntningar även den här torsdagen.

En match som sticker ut är utan tvekan den som spelas mellan Växjö Lakers och Leksand, två lag som båda har öppnat säsongen svagt och som harvar omkring i bottenskiktet. Det går väl att konstatera att hemmalagets trend går försiktigt uppåt medan den känns hopplöst negativ för gästerna.

Med det sagt finns det få föreningar i hockeysverige som har en större bas av förutsättningar att försöka bygga ifrån som Leksand trots allt. Det gör att vi inte ska ropa hej än.

Men just nu står laget på nio (!) raka matcher utan vinst och det gör att man sjunkit som en sten i tabellen. Plötsligt är det lite skarpare läge och det kan nog bli ansträngt om det inte börjar vinnas snart.

Annons:

Det ser lite bättre ut

Växjö Lakers såg alltså bedrövligt svaga ut under inledningen på säsongen, men nu ser det allt bättre ut för det forna storlaget. Det har blivit ett par allt bättre insatser på slutet som gör att vi kan lita på att det går åt rätt håll.

Inte minst på hemmaplan har det sett bättre ut med två raka vinster, då mot Brynäs och Linköping, som ger ett visst hopp. Lägg där till att man faktiskt skrapade fram förlängning, 5-5, även mot Frölunda på bortaplan omgången innan dess.

Med det sagt känns det som att det finns mer att jobba på, inte minst i defensiven, och vi litar inte på att man blint vinner den här matchen. Det kommer att bli en tuff nöt att knäcka Leksand. Men det kommer man att försöka göra med intensiv offensiv kraft.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 31/10
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: