Speltips inför Växjö Lakers – Rögle BK 11/2: En målfest i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2020

I vår värld finns det mycket som talar för att vi får se mål i mötet mellan Växjö Lakers och Rögle BK. Vi rekar inför SHL-matchen tisdagen den 11 februari 2020.

  Spela över 4,5 mål till oddset 1,84 hos unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är tisdag och såklart innebär det även den här veckan att det spelas massvis med matcher från SHL. Det är rent av en full omgång som väntar, men för vår del har vi lokaliserat vårt fokus till två huvudsakliga matcher.

Dels har vi ett bra speltips inför matchen mellan Örebro HK och IK Oskarshamn, men i den här texten går vi in på matchen mellan Växjö Lakers och Rögle BK. Det här är två lag söderut som vi har en känsla för kan bjuda upp till bra med dans.

Det man kan säga om den här säsongsinledningen för Växjö Lakers är att laget såg riktigt svaga ut i början, men nu rest sig och börjat knapra igen. Det som såg ut att bli en skiktad tabell med stora skillnader från topp till botten, har nu snarare krympt ihop.

Det har gynnat inte minst Växjö Lakers, som tagit sig ikapp och upp på slutspelsplats just nu. Det är bara tre poäng ner till Brynäs IF, men samtidigt inte mer än tio poäng upp till Skellefteå AIK. Baserat på säsongsinledningen är det bra jobbat av Växjö Lakers.

Annons:

Ett målspel hämtas

Växjö Lakers har med det sagt haft en tyngre period på slutet och har hela 10-1 i bagaget (förluster) från sina två senaste matcher. HV71 blev för svåra, 5-0 där, och Luleå Hockey blev också för svåra dagarna innan. Därför hoppas Växjö Lakers nu vända tillbaka till den fina trend man hade innan med flera raka vinster.

Rögle BK är också ett svårbedömt lag, och har sina perioder under den här säsongen. Senast vann man med klara 5-3 hemma mot IK Oskarshamn. Det var en vinst som man verkligen behövde efter en sämre period på slutet.

Det finns ett uppenbart problem med för många insläppta mål här och det har skåningarna fått lida av. Nu åker man till Växjö för ett tufft möte som vi tror kan kantas av mål. Spelbolagen har dessutom varit generösa i sina värderingar – så det är där vi tycker oss hitta värde.

Över 4,5 mål spelas till 1,84 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål totalt
Odds: 1,84
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 11/2
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: