Speltips Luleå – Brynäs 3/3: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 3 mars 2022

Luleå välkomnar Brynäs till Coop Norrbotten Arena i hopp om att kunna säkra tre poäng.

Luleå - Brynäs

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Luleå var ett av SHL:s formstarkaste lag kring januari, men formen har dippat under den senaste månaden och Rögle har tagit chansen att gå förbi dem i tabellen. Allt ser dock fortfarande bra ut för norrbottningarna då de sitter säkert på tredje plats i tabellen med gott om tid kvar att vända formen inför kvartsfinalerna.

Med fyra förluster på sina sju senaste matcher så är det dock klart att Luleå inte har varit i toppform under den senaste månaden. Det är deras sämsta svit sedan säsongsinledningen där de förlorade fyra av sina fem inledande matcher.

Senast föll de mot tabelljumbon Djurgården hemma med 2-3 då stockholmarna tryckte in två mål i den tredje perioden. Luleå fick sin kvittering bortdömd med tre minuter kvar efter videogranskning av domaren och därefter var den snöpliga förlusten ett faktum.

De har dock blandat och gett en hel del. Även under deras lite sämre svit nu så har de besegrat Rögle hemma med 4-1 och hade inför tisdagens match två raka segrar mot Leksand (5-4) och Örebro (5-3).

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brynäs får en tuff avslutning på grundserien

Gästerna är kanske lite hoppfulla efter Luleås förlust mot Djurgården tidigare i veckan, men oavsett så är det en väldigt tuff match som väntar uppe i Coop Norrbotten Arena för Brynäs.

I nuläget så sitter de på 53 poäng och har den sista slutspelsplatsen i behåll, men Linköping är precis bakom på samma poäng och Malmö fortsätter att jaga fem poäng bakom. Då det bara är målskillnad som håller kvar dem på slutspelsplats så betyder varje poäng oerhört mycket med tio matcher kvar att spela.

De är dock inne i en väldigt oläglig formdipp där de har förlorat fem raka matcher, däribland mot just Linköping och Malmö som de absolut inte fick förlora mot. Brynäs har ett tufft spelschema framför sig där de tvingas möta samtliga lag i topp fyra innan grundserien är över. De måste ta poäng i sådana här matcher ifall Linköping inte ska ta sig förbi.

Med fem förluster i ryggen där de inte har lagt mål i de tre senaste matcherna ens en gång så ser det dock mörkt ut inför resan till Luleå. Även om Luleå har spelat målrika matcher på senaste så har de trots allt seriens bästa försvar och då underspelet har suttit i de sex senaste matcherna för Brynäs så ser det riktigt lockande ut här också. För 1.71 hos Expekt spelar vi därmed på under 5,5 mål i matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: