Speltips Luleå – Frölunda 29/11: Bra defensiv

Oskar Jörnevik Publicerat: 29 november 2022

Två duktiga lag defensivt i Luleå och Frölunda stöter samman under tisdagen den 29 november 2022. Nedsläpp klockan 19.00.

Luleå - Frölunda

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Luleå har under Bulans tid varit ett topplag och var sånär att vinna förra året men fick ge sig mot ett toppat Färjestad i finalen. Årets säsong har startat med ett ganska dåligt resultat och efter 20 omgångar har man ”endast” skrapat ihop 30 pinnar. Under Bulans tid har man också varit extremt bra defensivt och så är man även i år. Luleå är det laget i SHL som släppt in minst mål, 42 till antalet.

Frölunda har prickat formtoppen, göteborgarna har fem raka segrar och ser mycket bra ut för stunden. I skrivande stund har man tagit sig till en tredje plats i SHL och även avancerat i CHL. Roger Rönnberg har verkligen fått fart på lagets defensivt och det med bravur. Med fyra insläppta på senaste fem är det svårt att inte vinna hockeymatcher, Frölunda är som sagt riktigt bra för stunden.

Det brukar bli härliga bataljer mellan Frölunda och Luleå. Kanske lite för att Roger Rönnberg har en connection till Luleå och delvis för att båda lagen har en del heta spelare. Frölunda vann senaste mötet med 2-1, i Göteborg efter en stenhård match. Dock var det Luleå som vann i förra årets slutspel med klara 4-1 i matcher. Så det är ett hemmalag som är strået vassare i dessa head to head matcher.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Endast fem poäng mellan lagen

Luleå har bra spelare i truppen men inte riktigt fått igång herrar som Komarek, Tyrväinen eller Einar Emanuelsson. Isac Brännström leder interna på 6+10 på 20 spelade matcher. Backarna Julius Honka och Erik Gustafsson är bland de bästa i serien. Joel Lassinantti har i snitt släppt in 1.70 mål i SHL vilket är sjukt bra.

Frölunda har ett bra lag på pappret och en väldigt jämn trupp. Viktiga backen Andreas Borgman tog ett matchstraff senast och fick avstängning. Interna poängligan leds av Ryan Lasch, men det är otroligt jämnt då sju spelare ligger mellan 10-15 pinnar. Backar i Christian Folin och Petteri Lindbohm håller hög defensiv klass. Lasse i kassen har börjat komma igång rejält.

Trots att det skiljer ett par placeringar mellan lagen så är det bara fem pinnar som skiljer. Det är ett Luleå som är skickliga hemma och enormt skickliga defensivt. Frölunda har inte riktigt fått till offensiven, men defensiven de senaste matcherna är riktigt bra. Det skriker underspel om denna match och oddset på under 5.5 mål är bra. Båda lagen är enormt skickliga i egen zon och har bra målvakter.

  Upp till 1250 kr i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.65
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag den 29 november 2022
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: