Speltips Luleå – HV71 1/10: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

HV71 har fått en mardrömslik inledning på säsongen och gäller åter som stor underdog när laget spelar borta mot Luleå Hockey den 1 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte mycket som stämmer just nu för den klassiska svenska hockeyklubben HV71 från Jönköping, som i dagsläget ser ut att vara det lag som allra tydligast har svårast att anpassa sig efter nya förutsättningar.

Med coronaläge och folktomma läktare är det en annan typ av ishockey som spelas i SHL, och runt matcherna finns andra säkerhetsföreskrifter och förehavanden som ställer lite andra krav på spelarna.

Rimligen bör det inte vara en så stor sak – det är professionella spelare det handlar om och det är dessutom lika för alla lag – men baserat på säsongsinledningen ser HV71 ut att av någon anledning inte vara helt påkopplade.

Så här långt har HV71 nämligen spelat tre raka matcher, och förlorat alla tre. Det är möjligen lite överdrivet att dra några för stora växlar av det redan nu, med tanke på att två är uddamålsförluster, men det är inga positiva tongångar som råder inför torsdagens match.

Då spelar HV71 borta mot förra säsongens överlägsna serievinnare Luleå Hockey.

Rakt spel på 1×2-marknaden

HV71 hade en ganska tung säsong redan förra året, men såg till att avsluta starkt och klättrade då markant i tabellen. Det gjorde att man var klara för det slutspel som senare skulle ställas in. Det kändes dock inte som att HV71 var en av huvudkandidaterna till att utmana om SM-guldet.

Luleå Hockey gällde utan tvekan som favoriter inför slutspelet, med tanke på att man med sina 106 poäng hade kopplat ett stenhårt grepp i toppen. Närmast jagande lag var hela 14 poäng bakom, och med 30 trepoängare under säsongen visade Luleå Hockey hur starka man var i matcherna.

Nu har man dessutom lyckats behålla stommen från förra året, och nästan ingenting talar emot det faktum att Luleå Hockey ska gälla som favoriter i år också.

Nu har Luleå Hockey också öppnat säsongen med två raka vinster, med fem gjorda mål i båda matcherna, och ser så där löjligt tunga ut även den här säsongen.

Luleå Hockey lär därför vinna den här matchen och det spelas till 2,10 gånger insatsen hos William Hill. Då är det under ordinarie tid som gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få 100 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Luleå Hockey vinner (ordinarie tid)
Odds: 2,10
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, torsdag 1 oktober 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: