Speltips Malmö – Frölunda 26/12: Måste visa mer

Oskar Jörnevik Publicerat: 25 december 2022

Malmö som är seriens absolut hemmalag möter ett vasst Frölunda. Matchen spelas under måndagen den 26 december 2022 med nedsläpp klockan 15.15.

Malmö - Frölunda

18+ år, spela ansvarsfullt, ​Stödlinjen.se​, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här

Malmö ser inte alls bra ut, och har inte sett bra ut under säsongen. Ska vi ta fram något positivt ur detta är att det endast är fyra poäng upp till säker mark. Dock är Malmös hemmafacit något av det sämsta jag skådat då man endast spelat in nio pinnar på 14 hemmamatcher. Malmö har dock på pappret ett lag som mycket väl kan ta sig till ett slutspel. Det lilla uppehållet kom lägligt för alla i Malmös trupp.

Frölunda trummar vidare och gör det bra. Avancemang i CHL samt en bra position i SHL gör att man kliver in i den viktigaste delen av säsongen med gott självförtroende. Frölunda avslutade de två matcherna innan uppehållet på ett lite svajigt sätt och fick ”endast” med sig två pinnar mot Brynäs och Rögle. Det är dock ingen fara alls för ett skickligt Frölunda

Malmö har varit ett boogie-team för Frölunda under ett par matcher. Malmö har tre raka segrar mot Frölunda och två av de har kommit under denna säsong. Malmö bröstar upp sig rejält när göteborgarna står på andra sidan, och då är Malmö som bäst.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tighta matcher

Malmö har på pappret ett fullt godkänt lag med många härliga karaktärer. Bröderna Sylvegård, Carl Söderberg och bröderna Westherholm måste visa lite mer. Defensivt har Markus Lauridsen varit skadad, dock finns det herrar som Joakim Ryan och Ollas-Matsson som håller hög kvalité. Daniel Marmenlind för anses vara första keepern i laget.

Frölunda har på pappret ett lag som absolut kan utmana om en titel senare under säsongen. Spelare som Joel Lundqvist, Ryan Lasch och Max Friberg steppar upp vid viktiga matcher. Andreas Borgman har kommit tillbaka från skada och varit en av seriens bästa backar. Lasse Johansson börjar mer och mer komma in i form.

Malmö borta har alltid varit en svår uppgift, fram till denna säsong. Malmö har inte alls kommit upp i nivå under första delen av säsongen men jag tror de kommer växa under senare delen av säsongen. Tuffa och tighta matcher har det varit mellan dessa gäng under en längre tid. I de senaste fem matcherna har det blivit under 5.5 mål, vilket jag tror det blir under måndagen också. Malmö har tränat hårt på defensiven under det lilla uppehållet och kommer spela tight. Tror på en halvtrist historia med få målchanser.

 100 kronor gratisspel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1,85
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 15:15, måndag den 26 december 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: