Speltips Malmö Redhawks – Djurgården 23/9: SHL-torsdag!

Simon Pålsson Publicerat: 23 september 2021

Fyra matcher står på SHL-schemat denna torsdag och förväntningarna är uppskruvade inför Malmö Redhawks möte med Djurgården.

Malmö Redhawks - Djurgården

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sakta men säkert närmar vi oss fulla hus både på hockeyläktare och andra sportläkare runt om i Sverige. För att invänta kosläppet som förhoppningsvis blir när publiken är tillbaka har SHL valt ett lite mer återhållsamt schema med färre matcher, och lägre intensitet mellan matcherna, än tidigare.

Det gör att denna SHL-torsdag bara består av fyra matcher, men det är å andra sidan ett par riktigt fina tillställningar som väntar.

Malmö Redhawks spelar hemma mot Djurgården i det som på senare år blivit lite mer av ett hatmöte. Konstigt vore kanske annars med tanke på den naturliga rivalitet som hela tiden finns mellan städerna.

Djurgården har också en stark koppling till det fotbollslag (som tillhör samma förening) som inte är direkt uppskattat i Skåne i allmänhet och Malmö i synnerhet. Malmö Redhawks koppling är inte lika starka till sin lokala fotboll, men den rivaliteten smittar trots allt av sig ändå.

Här har vi hur som helst ett möte mellan två lag som har vunnit två matcher och förlorat en sedan SHL drog igång igen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målspelet lockar i SHL

Malmö Redhawks har under inledningen på säsongen visat prov på en oerhört offensiv och med totalt tolv gjorda mål på tre omgångar är det tydligt att man har hittat rätt i den delen av spelet hittills.

Så här i början på säsongen finns det också mycket energi i lagen och man kan tänka sig att det finns en och annan spelare med ben som spritter. Här vill man ösa på framåt.

Malmö Redhawks har inte spelat match sedan i helgen och bör därmed vara fullt utvilade inför det som kan bli en urladdning mot Djurgården.

Djurgården har också en stark offensiv, om än inte på samma nivå som Malmö Redhawks när det kommer till gjorda mål. Men Malmö Redhawks matcher har varit väldigt öppna hittills och det bör gynna även djurgårdarna.

Över 5,5 mål spelas till 1.98 gånger krämen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1.98
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, torsdag 23 september 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: