Speltips Malmö Redhawks – Linköping 4/2: Motreaktion

Simon Pålsson Publicerat: 4 februari 2021

Malmö Redhawks och Linköping ser båda torsdagens möte som ett strålande läge att plocka tre viktiga poäng i SHL.

Malmö Redhawks - Linköping

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Vad kan man egentligen säga om inledningen på säsongen för lag som Malmö Redhawks och Linköping? Egentligen räddas man av att ett antal andra stora klubbar har underpresterat, eller kanske är det så att det är just detta faktum som gör att man hamnar i botten när poängskörden egentligen är helt okej hittills?

Malmö Redhawks står på 38 poäng på 33 omgångar och har därmed ett snitt som ska räcka till säker mark, men just nu är man understrecket. Huvudförklaringen är väl egentligen att man har spelat lite för få matcher för att kunna ta igen på övriga lag.

Nu senast tog Malmö Redhawks en tung vinst i Skånederbyt mot Rögle BK, även om det krävdes övertid för att få hem extrapoängen till södra Skåne.

På det hela taget har Malmö Redhawks haft en lite sämre trend sista veckan, men 2021 öppnades på ett starkt sätt med ett antal vinster.

Det som är slående med Malmö Redhawks är hur ojämna man är, men i sina bästa stunder spelar laget en trevlig ishockey med offensiv anda.

Malmö Redhawks täpper till

Min känsla är att vi nu får se ett Malmö Redhawks som vågar gå för att vinna matchen och även om man har ett genomsnittligt målsnitt per match på 2,20 gjorda mål framåt är det klart högre mot lag på den nedre halvan.

Och på nedre halvan hittar vi motståndet Linköping, som länge varit jumbo, men nu har tagit sig upp med två poäng till godo på jumbolagen. Problemet är att LHC har spelat klart flest matcher av alla lag i botten. Verkligheten kommer med andra ord snart ikapp laget.

Linköping har ett par starka matcher på slutet och slog Malmö Redhawks så sent som i förra hemmamatchen, då med hela 6-3.

Nu tror jag att vi får se en motreaktion och ett Malmö Redhawks som vill klämma till Linköping.

Under 5,5 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,70
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, torsdag 4 februari 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: