Speltips Malmö Redhawks – Örebro 8/10: Målfest

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Malmö Redhawks har en hel del kvar att jobba på, men kan ändå störa gästande Örebro torsdagen den 8 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ingen hemlighet att den skånska klubben Malmö Redhawks har en hel del kvar att jobba på, och att man inte direkt är framme dit ambitionerna, eller förväntningarna, på klubben faktiskt finns.

Det finns bra förutsättningar att bedriva en hockeyklubb på elitnivå i Malmö, och Malmö Redhawks har många saker på plats med en bra arena, ett bra läge i staden, en bra ekonomisk grund att stå på och ofta ett ganska starkt hockeylag på isen. Men det har ändå inte varit särskilt roliga säsonger för Malmö Redhawks del.

Men förra säsongen skulle man spela slutspelet, och även om säsongen inte lutade mot ett håll där man verkligen skulle kunna ställa till det i slutspelssammanhang var det bittert när säsongen ställdes in. Tanken var att man skulle spela mot Örebro Hockey i den första slutspelsrundan, för att därigenom kunna nå kvartsfinalen.

Men så blev det alltså inte, och nu spelar man mot varandra i inledningen på den nya SHL-säsongen i stället.

Då kommer Malmö Redhawks från en period på tre matcher, med två förluster och nu senast en viktig vinst borta mot ett svagt Färjestad, som får betecknas som helt ur form.

Malmö Redhawks kan göra mål

Men en sak har man slagits av med Malmö Redhawks under inledningen på säsongen, och det är att det finns offensiv kraft. Fyra mål mot Färjestad, och tre mot Leksand i hemmapremiären. Nu blev Malmö Redhawks visserligen nollade mot Djurgården, men det var i en match där nästan ingenting stämde för skåningarna.

Just målen kan bli en faktor mot Örebro Hockey, som precis som förra säsongen ser ut att öppna säsongen på ett anmärkningsvärt bra sätt.

Då, alltså förra säsongen, var man länge i toppen och säkrade en slutspelsplats tidigt, men avslutningen på säsongen var horribel och man tappade snabbt mark. Det hade en hel del att göra med att ett par viktiga spelare försvann från matchtruppen, men det var också lite nyhetens behag som inte längre gick att skymta.

Under den här säsongsinledningen har man tagit fyra (!) raka vinster och gjort svindlande 20 mål på fyra omgångar. Det får man ta att imponeras av, även om man också släppt in tolv mål på dessa matcher. Det mesta talar alltså för målfest mot Malmö Redhawks.

Över 5,5 mål spelas till 1,83 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,83
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 8 oktober 2020
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: