Speltips Örebro – Brynäs 7/10: Skrällspel

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2021

Spelbolagen har fel favorit inför mötet mellan Örebro Hockey och Brynäs IF torsdagen den 7 oktober 2021. Det öppnar för ett bra speltips på svensk hockey.

Örebro Hockey - Brynäs IF

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den något haltande SHL-tabellen är inte helt enkel att läsa av och det gäller att man har ögonen på skaft (är det ens ett uttryck?) när man ska bedöma lagens säsongsinledning utifrån tabellen.

Örebro Hockey har trots allt bara spelat fem matcher än så länge, men att man på dessa matcher bara har en vinst och totalt fyra förluster (varav en efter förlängning) ger ett procentuellt sett svagt facit på säsongsinledningen.

Men det finns andra saker som jag inte gillar med deras inledning på säsongen. Endast 11 gjorda mål framåt är inte bra och det är också anledningen till en del av förlusterna hittills. Man är helt okej med i matchen, men släpper in för många mål helt enkelt.

Brynäs har primärt varit starka på hemmaplan inledningsvis, men jag gillar deras sätt att ta sig an säsongen med öppna spjäll. 24 gjorda mål, och 25 insläppta, tyder på att man spelat en rolig ishockey under säsongsinledningen. Även för den som möjligen inte har sett Gävlelagets matcher.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor i en trevlig välkomstbonus hos 888. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

SHL-torsdag är underbart

Att Brynäs har varit så framgångsrika i sin offensiv under säsongsinledningen beror såklart på en rad olika saker, men man ska inte underskatta betydelsen av lagkaptenen Anton Rödin. Inför säsongen var han utpekad som en nyckelspelare och hittills har han levt upp till förväntningarna.

Som ledare ser han till att hela tiden gå i främsta ledet med sina prestationer och det faktum att han nu är noterad för sex mål på sju omgångar visar också att han är en spetsspelare när det kommer till det viktigaste: att faktiskt göra mål och assist.

Nu är inte Anton Rödin den enda anledningen till att Brynäs går bra, men jag tycker inte att man ska underskatta hans betydelse. Det är alldeles uppenbart att han förtjänar det C han har på sitt bröst.

Om vi frågar spelbolagen är det Brynäs som gäller som underdog inför den här matchen, men jag är imponerad av lagets sätt att spela hittills, med offensiven som hela tiden kan hota. Nu möter man ett Örebro HK som har svårare att göra mål och det talar för att Brynäs faktiskt ska kunna ta poäng igen.

Brynäs moneyline (vinner inklusive förlängning) spelas till 2.70 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brynäs moneyline
Odds: 2.70
Bolag: 888sport
Spelstopp: 19:00, torsdag 7 oktober 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: