Speltips Örebro – Frölunda 24/11: Målkalas att förvänta

Oskar Jörnevik Publicerat: 24 november 2022

Hemmalaget Örebro tar sig an Frölunda, det brukar bli härliga matcher mellan dessa lag. Matchen spelas torsdagen den 24 november 2022, med nedsläpp klockan 19.00.

Örebro - Frölunda

18+ år, spela ansvarsfullt, ​Stödlinjen.se​, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här

Örebro har varit en slutspelslag de fyra senaste åren men har än så länge inte tagit sig förbi semifinal. Var öppnat årets säsong på ett bra sätt och ligger i skrivande stund på en tredje plats i SHL. Mycket tack vare att man är ligans absolut vassaste hemmalag. Formen är mycket god för närkingarna då man på de tio senaste matcherna, har vunnit åtta. Vann hemma mot Rögle senast med klara 4-1.

Frölunda har startat säsongen på ett svajigt sätt och ligger ”bara” på en sjunde plats i tabellen. Göteborgarnas form pekar dock uppåt då man har tre raka segrar, dock är två utav dessa i turneringen CHL. Frölunda kommer senast från en vinst under tisdagskvällen i Tyskland och man fick avancera i CHL. Frölunda är i grunden ett mycket bra lag och ska absolut vara ett topp sex lag när vi summerar serien.

När Örebro möter Frölunda blir det nästan alltid målglada och bra matcher. Nio raka matcher har gått till över 5.5 mål när Örebro är värdar. Tittar vi på lagens tio senaste möten har, åtta utav dessa slutat med målkalas, alltså över 5.5 mål. Frölunda vann det senaste mötet med 4-2 efter en väldigt jämn match.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bäst i boxplay

Örebro har en tung skada på Emil Larsson, som gjorde nio mål på sina 17 matcher innan skadan. Tittar vi på Örebros interna poängliga är det två backar som toppar, i Philip Holm och Kristian Näkyvä. Mathias Bromé och Rodrigo Abols har lite mer att bevisa då man i sina bästa stunder är de bästa lirarna i ligan. Örebros boxplay är bäst i ligan, en av orsakerna är Jhonas Enroth, i sina bästa stunder den bästa målvakten i ligan.

Frölunda fick troligtvis Greco skadad i Tyskland, efter en mycket ful armbåge. Ryan Lasch går återigen mot en bra säsong då han toppar den interna poängligan i SHL såväl som CHL. Jere Innala är en mycket sevärd spelare och många undrar vilken form Loui Eriksson är i. Frölunda har ett mycket vasst lag i offensiven. Andreas Borgman är tillbaka efter skada och är en mycket bra back, det är även herrar som Christian Folin och Petteri Lindbohm.

Detta är på förhand en mycket jämn historia mellan två bra lag. Offensiven hos de båda lagen sticker ut, och det finns målskyttar så det sjunger om det i båda lagen. När dessa lag möter varandra blir det nästan alltid över 5.5 mål, vilket är mycket sannolikt även under torsdagskvällen. Oddset på över 5.5 är över dubbla degen, vilket får anses som ett otroligt bra spel.

  100 kronor gratisspel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 2,25
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:00, torsdag den 24 november 2022
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: