Speltips Örebro – Frölunda 27/2: Jämnt möte

Axel Sjödin Publicerat: 27 februari 2022

Ett toppmöte från SHL väntar under söndagen då Örebro tar emot Frölunda i Behrn Arena.

Örebro - Frölunda

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Örebro har inte mycket utrymme att tappa poäng ifall de vill hålla kvar i sin topp sex-placering. I skrivande stund så har de 64 inspelade poäng, en över Leksand som gärna lägger beslag på sjätteplatsen och direkt avancemang till kvartsfinalen. Då Leksand har en match mindre spelad dessutom så är det inte stora marginaler som håller Örebro kvar i topp sex för tillfället.

Både Örebro och Frölunda spelar match under lördagskvällen och den här artikeln skrivs innan dess, så hur spelet såg ut under lördagen får kanske faktureras in i speltipset i efterhand. Men Örebro har i alla fall varit på en nedåtgående trend efter att ha skjutit upp i tabellen som en raket under ett par veckors tid sedan slutet av januari.

Nu har de dock återigen tre raka förluster i seriespelet och förväntas nog förlora mot ett Växjö in fin form under lördagen, vilket då hade gjort det till fyra raka förluster.

Det som talar för Örebro här är att deras form hemma på Behrn trots allt har varit betydligt bättre än på bortais. Trots att de föll mot Luleå med 3-5 hemma senast så har de fem raka segrar hemma i Örebro dessförinnan.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frölunda med sex raka vinster

Göteborgslaget har däremot ett bekvämt avstånd ned till jagande lag och har dessutom en fin chans att slå sig in i topp tre återigen då de bara är två poäng bakom Luleå och har två matcher färre spelade.

Formen är det absolut inget fel på heller då Frölunda nu har sex raka segrar i SHL och verkar ånga på. Det återstår att se hur det går mot Färjestad under lördagskvällen, men i skrivande stund så sitter Frölunda på en väldigt fin resultatsvit.

Spelbolagen håller dock anmärkningsvärt nog Örebro som rätt klara favoriter inför mötet, säkerligen i mångt och mycket på grund av de resultat de fått med sig på hemmaplan på senare tid. Även om SHL är en oerhört jämn serie så är Frölunda trots allt det bättre laget här och med deras form i åtanke så finns det klart spelvärde hos gästerna här.

Vi spelar därmed på att Frölunda vinner, med förlänings och straffar inkluderade, för 2.15 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frölunda vinner (2-väg)
Odds: 2.15
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: