Speltips Örebro – HV71 24/9: SHL-dags

Simon Pålsson Publicerat: 23 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

HV71 åkte på däng direkt i premiären och möter nu förra årets utropstecken Örebro HK i den andra omgången av SHL den 24 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är såklart fortfarande på tok för tidigt på den här SHL-säsongen för att kunna dra några stora växlar eller påstå någonting generellt om säsongen med någon form av stadga i det man säger, men låt oss konstatera att det är roligt att svensk hockey är tillbaka.

Det har varit ett rekordlångt uppehåll med tanke på att man förra säsongen valde, eller snarare tvingades, att ställa in det stundande slutspelet. Det gjorde att grundserien precis kunde spelas klart, men att slutspelsmatcherna aldrig drog igång.

Surt sa räven för ett par av lagen – där inte minst Örebro Hockey och Rögle BK fick se det som en käftsmäll med tanke på att man hade gjort så otroligt starka säsonger. Båda lagen presterade långt över förväntan, men fick inte chansen att spela slutspel för att bevisa sig i dessa avgörande sammanhang också.

Surt var det också för Luleå Hockey, som vann grundserien i överlägsen stil och gällde som klara favoriter inför avgörandet. Men så är fallet, och ingen kan hjälpa att det blev som det blev.

Nu återstår att se om Örebro Hockey kan bli att räkna med den här säsongen också. I sin första match för säsongen spelar man hemma mot ett HV71 som man inte bör skrämmas av.

Örebro HK är hetare

Örebro Hockey har alltså inte spelat någon match än, efter att de första matcherna så försiktigt öppnades i helgen. Men det gör att man med största sannolikhet kliver in i torsdagens omgång med stor taggning i spelartruppen. Det vågar vi lova.

HV71 öppnade säsongen med att förlora direkt, 3-0 borta mot Frölunda, och redan nu smyger det in lite oro i laget. Det är och förblir ett lag som inte riktigt har fått saker att stämma de sista åren, men som såklart har sitt klubbnamn att vila på. Det finns en stor supporterbas om inte annat.

Örebro Hockey känns spännande inför den här säsongen och att få inleda på hemmaplan tror jag räcker som fördel för att ha en klar edge på gästande HV71.

Örebro Hockey draw no bet spelas till 1,82 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Örebro Hockey draw no bet
Odds: 1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 24 september 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: