Speltips Oskarshamn – Leksand 28/1: Segerhunger

Simon Pålsson Publicerat: 28 januari 2021

Leksands IF hade en tyngre period med resultat och behöver nu vinna borta mot IK Oskarshamn i SHL den 28 januari 2021.

IK Oskarshamn - Leksands IF

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Att det inte är enkelt att få grepp om Leksands IF råder det ingen som helst tvekan om, men att det är ett lag som har haft en uppåtgående trend vad gäller både spelet, prestationerna och resultaten behövs det ingen akademisk utbildning för att kunna utläsa.

Leksands IF öppnade säsongen svagt, halkade efter, men manade från ledarhåll om ett stort tålamod från supportrar och övriga hockeysverige. Det har man också fått. Det har också visat sig vara helt rätt

Just nu har Leksands IF nämligen ätit sig ikapp i toppen och ligger på slutspelsplats. Tack vare två förluster på sina tre senaste matcher har man tappat kommandot i kampen med Skellefteå AIK om den sista direktplatsen, men det är såklart mycket kvar som ska hinna spelas.

Men om man ser nyktert på det är den omvandling som Leksands IF har haft väldigt bra och med tanke på att man haft en så skakig inledning på säsongen är poängsnittet i själva verket ännu bättre.

Det gör att jag tror att man nu har ett guldläge att plocka tre poäng borta mot IK Oskarshamn.

Ihåligt hemmalag

För att vara en klubb av den hör storleken råder det ingen tvekan om att IK Oskarshamn har imponerat under säsongen och att man nu bara är en poäng från en slutspelsplats gör att man inte kan vifta undan detta lag som vilket som helst.

Å andra sidan har man bara en poäng ner till jumboplatsen och även om SHL-tabellen är väldigt jämn får man säga att det är en bra bit upp till Leksands IF.

I mina ögon är Leksands IF med andra ord ett klart bättre hockeylag och efter att ha varit sämre under säsongsinledningen blir det också allt tydligare. Därför håller jag Leksands IF åter som stora favoriter här.

Leksands IF moneyline spelas till 1,71 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Leksand moneyline
Odds: 1,71
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, torsdag 28 januari 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: