Speltips Oskarshamn – Skellefteå 27/1: Hemmastarka

Axel Sjödin Publicerat: 27 januari 2022

Oskarshamn tar emot gästande Skellefteå i Be-Ge Hockey Center på torsdagskvällen.

Oskarshamn - Skellefteå

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Oskarshamn ligger med knapp marginal på en topp sex-position i tabellen inför veckans möte mot ligatvåan Skellefteå. Bakom Frölunda på fjärdeplatsen så är det ett getingbo av lag som slåss om de direkta slutspelsplatserna och för tillfället så har Oskarshamn lagt vantarna på femteplatsen.

Men med Färjestad på samma poäng och både Leksand och Växjö precis i hälarna så finns det inte mycket utrymme för att koppla av för något av lagen. Ett formstarkt Skellefteå kommer att bli ett tufft test för hemmalaget där det finns risk att de halkar ned på fel sida strecket under veckan.

Men de har varit väldigt starka på hemmaplan på senaste med fyra raka trepoängare hemma i Oskarshamn. Senast fick hemmapubliken bevittna en galen match mot Frölunda som slutade 7-4 tillslut, men deras två bortamatcher sedan dess har inte gjort dem lika glada. På bortais har de nämligen fem raka förluster, så det är tydligt att det spelar stor roll var matchen spelas.

I denna förlustsvit på bortais hittar vi bland annat 1-4-förlusten mot just Skellefteå i Skellefteå Kraft Arena. Frågan är ifall de har vad som krävs för att ta revansch hemma i Småland.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skellefteå håller en hög nivå

Norrlänningarna tillhör ett av seriens formstarkaste lag då de har vunnit fyra av deras fem senaste matcher och har inlett året på ett väldigt bra sätt. Deras enda förlust kom borta mot Luleå som antagligen är seriens starkaste lag i nuläget.

Luleå har börjat dra iväg lite i tabelltoppen, men Skellefteå är fem poäng bakom med fyra matcher färre spelade, så de har fortfarande allt i egna händer och kan mycket stå som serieledare när de har tagit ikapp i antalet matcher.

Skellefteå har verkligen imponerat hittills under säsongen, de har både kvalitet och djup i truppen samtidigt som de har hållit sig på en ganska jämn och hög nivå säsongen igenom.

Det är därmed inte konstigt att Skellefteå går in som favoriter inför mötet, men i och med Oskarshamns väldigt starka form på hemmais så gör det ändå att spelvärdet ligger på hemmalaget i min mening. För 2.28 hos Expekt spelar vi alltså på att Oskarshamn förlänger sin segersvit till fem raka hemma, spelet inkluderar även vinst vid eventuell förlängning och straffar.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Oskarshamn vinner (inkl. förlängning)
Odds: 2.28
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: