Speltips Rögle – Frölunda 18/12: Hjärnornas kamp

Oskar Jörnevik Publicerat: 17 december 2022

Rögle möter Frölunda i Ängelholm under söndagen den 17 december 2022, nedsläpp är klockan 18.00.

Rögle - Frölunda

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rögle har haft en tung start på säsongen och ligger långt ner efter ungefär halva serien spelad. Rögle har ”endast” 34 inspelade poäng på sina 25 matcher spelade, vilket inte ger det poängsnitt Rögle har hoppats. Rögle fick också respass ur CHL under veckan som gått och kan därmed satsa helhjärtat på SHL. Dock tog Rögle en riktigt viktig seger mot Timrå senast, och det med besked, det blev hela 6-1 till Rögle och offensiven var mycket bra i matchen. Det kanske var vändpunkten för Rögle som har ett bra lag på pappret.

Frölunda har varit stabila under säsongen. Frölunda ligger trea i tabellen bakom Skellefteå och Växjö. Frölunda gjorde det Rögle inte lyckades med under veckan, att avancera CHL. Frölunda gjorde ett bra dubbelmöte med Skellefteå och vann tillslut på straffar. Frölundas form är mycket bra då man vunnit sju av sina åtta senaste matcher i SHL. Frölunda är fullt godkända på bortaplan och plockat 24 av sina poäng på bortais.

Rögle har ett litet övertag på Frölunda om vi kollar de tio senaste matcherna. Rögle har vunnit åtta av de tio senaste fighterna mot Frölunda. Rögle och Frölunda har mött varandra en gång under säsongen, och då var det Rögle som drog det längsta strået efter en mycket välspelad historia.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fick igång ny kedja senast

Rögle har fortsatt Dennis Everberg och Ted Brithen på skadelistan, två herrar som är riktigt bra spelare. Dock fick Rögle igång en ny kedja som kan bli viktig i framtiden, det var Adam Tambellini, Oscar Stål-Lyrenäs och Ludwig Larsson. Defensivt finns det gott om duktiga spelare, så truppen Rögle har håller hög kvalite.

Frölunda har också ett mycket bra lag på pappret med lirare som Ryan Lasch, Loui Eriksson, Max Friberg och en spelare som varit ganska svag på sistone Jere Innala. Andreas Borgman har kommit in och varit riktigt bra som back, där redan stabila backar som Christian Folin och Petteri Lindbohm också finns. Lasse Johansson har börjat steppa upp där bak.

Rögle var bra senast mot Timrå och har varit bra historisk mot Frölunda. Formen talar för Frölunda, men det är också ett Frölunda som spelat mycket hårda matcher på sistone. Att vi får en bra bit över dubbla degen på ett hemmastarkt Rögle är bra. Rögle kommer att bli livsfarliga och är absolut en kandidat till att vinna hela rubbet. Raka ettan på Rögle spelas.

  100 % – 500 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rögle vinner
Odds: 2,40
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:00, söndagen den 18 december 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: