Speltips Rögle – Linköping 13/1: Hemmastarka

Axel Sjödin Publicerat: 13 januari 2022

Serieledarna Rögle tar emot Linköping under torsdagskvällens SHL i en av flera spännande matcher.

Rögle - Linköping

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rögle har fortfarande serieledningen intakt, men lagen bakom dem har börjat hämta upp efter en sämre period från ligaledarna. De inledde säsongen i ett rasande tempo och gick tidigt upp i toppen av SHL, men formen under vintern har lämnat mer att önska och de har förlorat matcher med jämna mellanrum.

Trots förlusten mot Färjestad på övertid i seriespelet förra lördagen så får man i alla fall säga att Rögle har öppnat året på ett övertygande sätt med två raka vinster mot Frölunda i dubbelmötet i semifinalen av Champions Hockey League.

De spikade slutresultatet 3-1 så sent som i tisdags och kunde avancera med de totala siffrorna 8-4 mot Frölunda. De är starka nog för att utmana om dubbeln och möjligtvis har CHL kanske prioriterats lite över de inhemska matcherna på senaste.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir svårt att utmana för Linköping

Linköping har varit ett lag som lagt in en extra växel på senaste och har höjt sig i spelet något. SHL är fortfarande oerhört jämn och det är inte mycket extra som krävs för att Linköping ska börja kunna hota högre upp i tabellen.

Men trots att Linköping dessutom är ett lag som Rögle har haft en del problem med på senare år så ska de vara klara favoriter till att vinna här. Skåningarna har varit det klart starkaste lagen i serien på hemmais under säsongen och när de nu kan lägga semifinalen i CHL bakom sig för att tag så kan de återigen ha fullt fokus på att behålla serieledningen.

Även om SHL är en jämn liga så är Rögle trots allt ett starkare lag och har fördelen av att kunna spela hemma i Ängelholm under torsdagen. Därmed spelar vi också på den raka ettan, d.v.s. att Rögle tar hem detta under ordinarie tid, för 1.66 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rögle vinner
Odds: 1.66
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: