Speltips Rögle – Oskarshamn 31/3: Kvartsfinal

Axel Sjödin Publicerat: 31 mars 2022

Kvartsfinalerna inleds under torsdagen och Rögle mot Oskarshamn är en av de matcher vi får följa inledningsvis.

Rögle - Oskarshamn

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Oskarshamn gick segrande ur sin åttondelsfinal mot Leksand i vad som var en spännande matchserie som gick till tre matcher. Tisdagens avgörande möte stod och vägde under matchens första hälft men tippade sedan över i Oskarshamns favör som kunde gå segrande ur matchen med 4-2 tillslut.

Som vanligt så spelade Oskarshamns stjärnkedja med Kim Rosdahl, Fredrik Olofsson och Patrik Karlkvist en nyckelroll i lagets framgångar och förstafemman stod för hela sex av lagets åtta mål under de tre matcherna mot Leksand.

Då det är klart att kedjan kommer att splittras inför nästa säsong, då bland annat Rögle varit och ryckt i spelare, så är det nu det gäller för Oskarshamn. Utan den kedjan hade de inte tagit sig såhär långt och nästa säsong kan de mycket väl vara tillbaka i botten av SHL.

Men i år har hemmapubliken i Be-Ge Hockey Center haft mycket att jubla över då de har varit väldigt starka hemma och nu har tagit sig till en kvartsfinal. Deras tunna trupp och relativt svaga defensiv lär dock bli ett problem när de nu möter ett av SHL:s topplag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Höga förväntningar på Rögle i år

Skåningarna har gått från klarhet till klarhet och följde upp fjolårets rekordsäsong med att vinna grundserien och genom att ta sin första titel någonsin i Champions Hockey League tidigare i vår.

Hos spelbolagen är de favoriter till att vinna i år och har nog större förväntningar på sig än någonsin. Efter en fantastisk höst så hade de en svacka kring jul och januari där de tappade förstaplatsen i serien. Men de har återigen spelat upp sig och lyckades tillslut som sagt sluta först i grundserien.

Många har hävdat att de har fått oproportionerligt mycket utdelning i förhållande till målchanser och skott under säsongen, men det verkar vara en återkommande förmåga som de kan räkna med och de har som sagt redan visat sig starka i cupformat när det väl gäller.

Rögle är föga förvånande klara favoriter inför öppningsmötet mot ett bortasvagt Oskarshamn, men det finns inget direkt spelvärde hos hemmalaget. Istället kikar vi på underspelet där åtta av Rögles nio senaste matcher har slutat med under 5,5 mål, något som även stämmer för Oskarshamn i nio av deras senaste elva matcher. Under 5,5 mål går att hitta för 1.92 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: