Speltips Rögle – Oskarshamn 8/4: Kvartsfinal 5

Martin Efvergren Publicerat: 8 april 2022

Rögle är klara favoriter inför den femte matchen i SM-slutspelets kvartsfinal mot Oskarshamn. Matchen spelas fredagen den 8 april 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Rögle – Oskarshamn

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Storfavoriterna Rögle har stött på oväntat tufft motstånd i den här kvartsfinalserien mot uppstickaren Oskarshamn. Rögle vann grundserien i SHL där Oskarshamn slutade på nionde plats men det betyder inte längre någonting i det här sammanhanget. Efter fyra spelade matcher är ställningen 2-2 och minst två matcher återstår därmed av matchserien.

Oskarshamn tog sig till den här kvartsfinalen efter att ha slagit ut Leksand i playin. Eventuellt gav det dem en fördel då Rögle såg något ringrostiga ut i den första matchen som Oskarshamn vann på bortais.

Inför onsdagens möte i Oskarshamn hade Rögle steppat upp och vunnit de två föregående matcherna. Men återigen ställde Oskarshamn till det då man vann rättvist med 1-0 efter att Cameron Brace gjort matchens enda mål i den första perioden.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Pressen på Rögle

Oskarshamn är den här säsongens stora positiva överraskning i SHL. De gör nu sitt första slutspel i klubbens historia och de gör det utan att visa någon större respekt för seriesegrarna Rögle.

Tim Juel höll nollan i onsdags och han kan göra det utan att ställas på några överdrivet stora prov. Oskarshamn vann skottstatistiken med 27-17 där Rögle inte förmådde skjuta ett enda skott på mål i mittenperioden.

Oskarshamn svarade för en oerhört solid insats och Rögle kom inte upp i sin normala kapacitet. Nu är den här kvartsfinalserien helt jämn och pressen ligger helt klart på favoriterna från Ängelholm.

Trots matchbilden senast gäller Rögle ändå som klara favoriter hos spelbolagen inför kvartsfinal 5. Ett rakt spel på att Rögle vinner under ordinarie tid ger endast omkring 1.40 gånger insatsen.

Rögle måste nu kunna hantera det här favoritskapet mot en uppstickare som har fått vittring på något stort. Det mesta talar förstås fortfarande för Ängelholmslaget men jag tror att även den här matchen kommer att bli jämn och tät.

Det har gjorts under 5.5 mål i samtliga fyra matcher i den här serien och jag tycker att spelvärdet är väldigt bra på att det kommer att bli så igen. Mitt spel blir att det kommer göras under 5.5 mål till 1.80 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, fredag 8 april 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: