Speltips Skellefteå – Linköping 3/2: Hemmastarka

Axel Sjödin Publicerat: 3 februari 2022

De nya serieledarna Skellefteå tar emot Linköping i Skellefteå Kraft Arena under torsdagskvällens SHL.

Skellefteå - Linköping

Ne18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skellefteå fortsätter att gå från klarhet till klarhet och kunde efter 4-1-vinsten mot Färjestad senast ta över serieledningen från Luleå. De är seriens bästa hemmalag och har inlett det nya året på ett väldigt övertygande vis.

De har hittills fyra vinster under ordinarie tid och två förluster på sina sex matcher som de spelade under januari. De två förlusterna kom mot Luleå och det väldigt hemmastarka Oskarshamn som radar upp vinsterna hemma i Be-Ge Hockey Center.

Norrlänningarna är i alla fall en av SHL:s formstarkaste klubbar i nuläget och är storfavoriter till att inleda februari med ännu en vinst då Linköping kommer på besök.

Men Skellefteå är en av de lag som drabbas hårdast av OS-spelet då de tappar hela fyra spelare som rest till Peking under månaden. Tom Kühnhackl och Stefan Loibl kommer båda att representera Tyskland samtidigt som Strauss Mann kommer att spela för USA och Jonathan Pudas för Tre Kronor. Det återstår att se ifall de kan hålla uppe den fina formen även med dessa tapp.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Linköping har två förluster i ryggen

Gästerna har inlett året helt okej med tre vinster och tre förluster under januari. De ligger stabilt på rätt sida strecket på tionde plats i nuläget, men måste fortsätta vinna ifall de vill försvara sin position.

De har nämligen två matcher fler spelade än vad jagande Brynäs har, men mot Skellefteå kommer det att bli väldigt svårt att försöka ta poäng. Linköpings samtliga tre förluster har kommit på bortais under året, vilket inte bådar gott inför ett möte med seriens starkaste hemmalag.

De lyckades ta Luleå till förlängning i alla fall, vilket var starkt, men nu senast förlorade de mot Timrå med 1-3 i en väldigt blek insats från smålänningarna.

Trots Skellefteås bortfall i och med OS så ska de ha vad som krävs för att vinna rätt bekvämt här tror jag. För 1.63 hos Expekt så spelar vi därmed på att hemmalaget lyckas vinna matchen under ordinarie tid.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Skellefteå vinner (3-vägs)
Odds: 1.63
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: