Speltips Skellefteå – Malmö Redhawks 26/3: SHL

Simon Pålsson Publicerat: 26 mars 2021

SHL fortsätter fredagen den 26 mars 2021 när Malmö Redhawks hoppas på tre poäng borta mot topplaget Skellefteå AIK.

Skellefteå AIK - Malmö Redhawks

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Rent teoretiskt kan det fortfarande ske att Malmö Redhawks missar chansen att ta sig till slutspelet den här säsongen, men ärligt talat känns det osannolikt att man ska snubbla på den chansen man nu har fått.

Efter en sämre trend under vintermånaderna har Malmö Redhawks sedan solen tittade fram nere i Skåne verkligen vaknat till liv och om det inte vore för förläningsförlusten mot IK Oskarshamn hade man varit uppe i nio raka vinster inför matchen mot Luleå Hockey senast.

Nu föll Malmö Redhawks i för si gigen om i den matchen och förlorade med klara 3-0, varpå man plötsligt står på två raka förluster. Men min känsla är ändå att det är ett relativt sett starkt och formpiggt lag för närvarande.

Malmö Redhawks har målet inställt på SM-slutspelet och det är förhoppningen att ta sig dit med gott gry i truppen. Men känslan är inte att laget är bra nog för att konkurrera på allvar senare under slutspelet, även om det vore en trevlig överraskning.

Med fem matcher kvar att spela har Malmö Redhawks totalt sex poäng upp till åttondeplatsen och Färjestad. Det är ingen omöjlighet och hade kunnat vara en bra injektion inför slutspelet.

Malmö Redhawks får det tufft igen

Men inför fredagens möte med Skellefteå AIK vore det konstigt att inte hålla Malmö Redhawks som klar underdog. Det är i mina ögon självklart att Malmö Redhawks är ett sämre lag än fredagens motstånd.

Som om det inte vore nog med den rena kvalitetsskillnaden tycker jag att Malmö Redhawks också har en formtrend som pekar åt fel håll, helt i motsatt mot hur det ser ut för Skellefteå AIK, ett lag som har väckts till liv och som nu känns mer pigga.

Skellefteå AIK har tre raka vinster, men i ett ännu längre perspektiv har man vunnit sex av sina sju senaste matcher. Det är också en sak man får ta och imponeras av.

Skellefteå AIK vinner (ordinarie tid) spelas till 1,62 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Skellefteå AIK vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,62
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 18:00, fredag 26 mars 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo