Speltips Skellefteå – Oskarshamn 17/12: Otrolig form

Oskar Jörnevik Publicerat: 16 december 2022

Skellefteå möter Oskarshamn under lördagen den 17 december 2022 med nedsläpp klockan 15.15. Skellefteå har tolv raka segrar i SHL.

Skellefteå - Oskarshamn

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skellefteå går som tåget i SHL och ligger tvåa ball. Växjö. 12 raka segrar i SHL är ett otroligt bra facit för Skellefteå, och kan alltså vid seger mot Oskarshamn kliva upp på otroliga 13 raka segrar. Skellefteå fick respass ur CHL efter en bra matchserie mot Frölunda. På hemmais är Skellefteå otroligt starka med sina sju raka segrar och SHLs bästa hemmalag.

Oskarshamn har blandat och gett en hel del i SHL. Ligger i skrivande stund på en tolfte plats i SHL med 31 inspelade poäng. Oskarshamn har bara en pinne tillgodo från jagande HV71. Oskarshamn har två raka nederlag, men hade innan det tre raka segrar. Oskarshamn har en mycket fin offensiv och gör mycket mål, men hos defensiven finns mer att önska.

Oskarshamn har ett bra facit mot Skellefteå, på de fem senaste matcherna har Oskarshamn plockat hem fyra. En match har spelet mellan lagen under denna säsong, det var i Oskarshamn och hemmalaget vann med 5-4 efter förlängning. Det var en otroligt jämn och välspelad match.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två starka offensiver

Skellefteå har fått igång sitt lag till fullo, och då är man ett lag som kan utmana om Le Mat. Oscar Möller har redan gjort 15 kassar denna säsong. Jonathan Johnson och Rickard Hugg går också mot bra säsonger. Finns även herrar som Pär Lindholm och Joakim Lindström i laget. Defensivt är det framförallt Jonathan Pudas som både är Skellefteås bästa poängplockare och en av seriens bästa backar. Linus Söderström har varit seriens bästa målvakt så här långt.

Oskarshamn har ett mycket bra lag på pappret när det kommer till offensiven. Formationen med Oksanen, Suomela och Karlkvist har varit lysande så här långt. Saknar nu Smejkal som är på landslagsuppdrag. Niclas Burström är en otroligt viktig defensiv spelare för Oskarshamn. Juuso Riikola har gjort 0+11 från sin backplats men har det lite tuffare i defensiv zon.

Skellefteå är riktigt bra för stunden och är favoriter med all rätt mot ett otroligt ojämnt Oskarshamn. Oskarshamn saknar viktig spelare i offensiven, och förlitar sig på en kedja och den kan Skellefteå stoppa med deras skickliga backar. Ett fullt godkänt odds på raka ettan är ett mycket bra spel. Skellefteå tar sin trettonde raka seger!

  100 % – 100 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Skellefteå vinner
Odds: 1,65
Bolag: Bwin
Spelstopp: 15:15, lördag den 17 december 2022
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: