Speltips Skellefteå – Växjö 3/3: Returmöte

Axel Sjödin Publicerat: 3 mars 2022

Bara två dagar efter att de båda lagen möttes i Växjö så möts de återigen i Skellefteå Kraft Arena under torsdagskvällen.

Skellefteå - Växjö

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tisdagens möte nere i Växjö slutade med vinst för hemmalaget då de regerande mästarna slog Skellefteå med 3-2. Gästerna drog på sig en del onödiga utvisningar och Växjö var inte sena med att utnyttja läget då två mål kom i power play.

I returen så är dock Skellefteå starka favoriter till att lyckas ta revansch, trots att de har en resultaten har varit sämre än vad de har varit på flera månader. Fyra förluster på deras sex senaste matcher är ovanligt för serieledarna som nu har bjudit in Rögle till striden om förstaplatsen.

Offensiven har varit strålande under hela säsongen har inte riktigt varit lika vass under de senaste matcherna och det är talande att de förlorade med 2-3 mot Timrå som har släppt in näst flest mål i hela SHL under säsongen.

Men Skellefteås bortaspel har inte heller alls varit i klass med hur otroligt hemmastarka västerbottningarna har varit under säsongen. Trots att Växjö är i fin form så bör de kunna vända en dålig trend på hemmais här.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Växjö lär få det tuffare på bortais

Trots att smålänningarna hade en skakig period under januari så verkar de ha lyckats vända på trenden återigen. I samband med att Sam Hallam hade meddelat att han efter säsongen kommer lämna tränaruppdraget hos Växjö och ta över som förbundskapten hade de regerande mästarna en rad dåliga resultat.

Mötet hemma mot Skellefteå var egentligen schemalagt under den perioden då de hade fyra raka förluster i ryggen, men på grund av corona fick de istället en och en halv veckas vila och chans att vända på trenden.

Sedan dess har det sett bättre ut och Växjö har nu fyra vinster på sina fem senaste matcher. I deras senaste bortamatch klappade de dock ihop mot ett formstarkt Örebro som vann med 6-2 över gästerna.

Även om de besegrade Skellefteå senast så lär det vara betydligt tuffare uppe i Västerbotten. Vi spelar därmed på att hemmalaget lyckas ta alla tre poäng för 1.96 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Skellefteå vinner (3-väg)
Odds: 1.96
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: