Speltips Timrå – Djurgården 16/10: Dags för Djurgården att vinna!

Oskar Jörnevik Publicerat: 16 oktober 2021

Lördagsfight i SHL, Timrå gästas utav Djurgården. Fina odds finns att hämta på bortagänget. Häng med nedan!

Timrå - Djurgråden

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två väldigt formsvaga lag möts i under lördagseftermiddagen i NHC Arena. Nykomlingarna Timrå har startat med att plocka sex pinnar på sina sju spelade matcher. Timrå har en riktigt dålig form på slutet och fyra torsk på sina fem senaste matcher.

Gästerna från huvudstaden började SHL på ett helt okej sätt genom att vinna två av tre matcher. Har efter dom fighterna gått kräftgång och har nu ett facit på sex raka nederlag. Har stora problem med målskyttet, på nio spelade matcher har man endast gjort 20 mål. Inte bra nog för ett så bra spelarmaterial.

Under torsdagskvällen spelar båda lagen på bortais, Timrå åker till Örebro medans Djurgården gästas utav Luleå. Hur många matcher har egentligen Barry Smith kvar som tränare i Djurgården? Skulle Djurgården torska två matcher till denna vecka finns det stor chans att man byter huvudtränare.

Timrå är riktigt bra i Powerplay, nio mål på 26 tillfällen ger en procent på mycket starka 34.62%. Boxplay har dock mer att önska då procenten ligger på svaga 70%. Djurgården har nästan identiska siffror som hemmalaget, 31.82% i powerplay samt 72.73% boxplay.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ångestmatch?

Trots att det är i början av SHL, så blir denna fight enormt viktig för båda lagen. Timrå har som grundmål att fixa nytt kontrakt och är vana att vara i denna situation. Djurgården är inte vana att vara bottengäng i SHL, då målet år efter år är att få lyfta Le Mat till våren.

Jonathan Dahlen var stor orsak till att Timrå tog sig till SHL i fjol, nu är han i NHL. Sportchefen i Timrå, Kent Norberg har dock värvat ihop ett starkt lag på pappret för att vara nykomling. Ty Rattie leder interna poängligan på 5+3 efter sju spelade matcher. Killar som Albin Lundin, Robin Hanzl och Nolan Zajac håller hög SHL-klass.

Djurgården har på pappret ett starkt lag, har dessvärre viktiga Jacob Josefsson på skadelistan. Backsidan är tunn för tillfället i Djurgården då Tobias Ekberg har lämnat för Leksand, Marcus Högström är skadad samt att Marc-Andre Gragnani har saknats. Det gör att Calle Odelius född 04 har fått istid. Framåt finns det massor av kvalite i spelare som Marcus Sörensen, Linus Videll, Rhett Rakshani och Matt Carey.

När Betsson erbjuder 2.20 på tvåan så hugger jag direkt. Djurgården trots ett par avbräck på backsidan är det bättre laget. Spelmässigt har Djurgården gjort bra matcher på slutet men inte fått in pucken. Dags för Stockholmarna att inse allvaret och börja vinna, perfekt att göra det mot nykomlingen Timrå. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården rak
Odds: 2.20
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, lördag 16 oktober 2021
TV:  cmorelivetre logo
Stream: 

Jämför odds: