Speltips Timrå – Malmö 30/12: Svag form

Oskar Jörnevik Publicerat: 30 december 2022

Timrå möter Malmö i SHL under fredagen den 30 december 2022 med nedsläpp klockan 19.00.

Timrå - Malmö

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Timrå har varit bra under säsongen, riktigt bra till och med, men det är inget konstigt då man på pappret har ett starkt lag med många hemvändare. Timrå ligger på en sjätte plats i ligan, och man har fyra pinnar ner till jagande lag. Formen är dock inget vidare då man har fem torsk på de sex senaste matcherna, och i den senaste matchen tappade man en 3-1 ledning borta mot Växjö. Timrå har varit svaga på hemmaplan och endast tagit 16 av 44 pinnar på hemmais.

Malmö har gått kräftgång under hela säsongen, men tog en livsviktig seger emot HV71 i senaste rundan. Det är dock långt i från lugn i laget då man har sju pinnar upp till säker mark. Men det ska tilläggas att Malmö har skärpt till defensiven på de senaste matcherna och då är Malmö som svårast att möta. Malmö har spelat bättre på bortais än vad man gjort på hemmais under säsongen. Jag tror Malmö kommer vända nu.

Timrå har fyra raka segrar mot Malmö och matcherna under denna säsong har slutat med en seger på hemmaplan för Timrå med 3-2 och en bortaseger med hela 7-0. Så det är inget snack att Timrå har ett litet övertag på Malmö.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Släppt till mycket på slutet

Timrå har en mycket stark offensiv med herrar som Anton Lander, Jonathan Dahlén, Robin Hanzl och Emil Pettersson. Det är bara några av lagets skickliga forwards. Defensiven är inte lika namnkunnigt men Jakob Stenqvist har gjort en bra säsong så här långt och de defensiva backarna i Per Svensson och Tim Erixon har varit bra.

Malmö har inte de spetsigaste laget i ligan. Malmö är ett jobbigt lag att möta med herrar som bröderna Sylvegård, Carl Söderberg och bröderna Westherholm i laget. Backsidan är också den namnstark med bland annat bröderna Lauridsen och Adam Ollas Mattsson. Daniel Marmenlind gick sönder i senaste matchen, så oklart vem som får chansen mellan stolparna.

Timrå är stora favoriter här, men jag höjer ett varningens finger för Malmö. Timrå har en bedrövlig form inför matchen mot Malmö, medan gästerna kommer från en efterlängtat serie. Malmö har tightat till defensiven och var stabila senast. Jag tror på en tight match där båda lagen inte vill släppa till något extra och under 5.5 mål är mycket troligt till ett mycket bra odds.

  Upp till 1250 kr i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1,78
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, fredag den 30 december 2022
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: