Speltips Växjö – Frölunda 7/4: Frölunda kan avgöra

Axel Sjödin Publicerat: 7 april 2022

Frölunda har chansen att avgöra kvartsfinalen redan i fjärde mötet då de båda lagen möts i VIDA Arena under torsdagskvällen.

Växjö - Frölunda

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför det fjärde mötet i kvartsfinalserien mellan Frölunda och Växjö så är det göteborgarna som har ett stadigt grepp med 3-0 i matcher såhär långt. Det har dock verkligen inte varit en typisk 3-0:a såhär långt då samtliga matcher har gått till förlängning där Frölunda gång på gång lyckats dra det längsta strået.

Det har varit mycket fart och fläkt i matcherna hittills som har varit målrika och spännande hela vägen. Men trots att matcherna har varit jämna så får man ändå säga att Frölunda har varit det bättre laget såhär långt, även om 3-0 kanske är lite missvisande.

Spelmässigt så har göteborgarna imponerat och de har haft en väldig fart och fläkt. De har dominerat skottstatistiken totalt och har snittat 45 skott per match hittills.

Allt som oftast så har det varit Frölunda som har hållit i taktpinnen och tagit ledningen, vilket de dock inte har lyckats hålla i. Ställningsmässigt har det varit jämnt hela vägen och det faktum att Frölunda tog ledningen hela fyra gånger om i den andra matcher säger något om hur fram och tillbaka det har varit.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Snudd på omöjligt att vända matchserien nu

De regerande mästarna ligger nu pyrt till och varje match är numera vinna och försvinna. Det är oerhört tufft att ta sig tillbaka från ett 0-3-läge, något som inget lag har lyckats med i SHL-historien tidigare.

Men på hemmais så är Växjö faktiskt favoriter till att åtminstone ta sin första seger i matchserien nu på torsdag. Det hade varit sensationellt ifall de åkte ut med 0-4, något ingen hade förväntat sig. Så om inte annat så gäller det att rädda sitt anseende här och snygga till siffrorna åtminstone.

Roger Rönnbergs Frölunda lär dock inte vilja bjuda in Växjö till matchserien och ser vi till hur laget har spelat hittills så verkar Frölunda vara i guldform. De verkar också ha ett mentalt övertag när det kommer till de jämna matcherna och får de bara lite mer utdelning på sina skott så hade vissa matcher kanske inte varit så jämna som de trots allt har blivit.

Växjö är som sagt favoriter inför det fjärde mötet. Mycket på grund av att det hade känts otänkbart att de skulle åka ut med 0-4 tror jag. Det fjärde mötet känns väldigt öppet och vi kikar istället på målmarknaden där vi kan få fina 1.95 hos Expekt för över 5,5 mål, vilket har suttit i samtliga matcher hittills i denna mycket underhållande kvartsfinalserie.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: