Speltips Växjö Lakers – Färjestad 24/9: SHL är tillbaka

Simon Pålsson Publicerat: 23 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

SHL är tillbaka med matcher närmast dagligen. Nu möts Växjö Lakers och Färjestad torsdagen den 24 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det blir en lite speciell svensk hockeysäsong, med tomma läktare och en del andra säkerhetsföreskrifter som gör att säsongen i sig inte riktigt blir som vilken som helst. Men väl på isen ska det förhoppningsvis spelas hockey på samma höga nivå som det alltid gör i Sverige.

NHL-slutspelet under sommaren och inledningen på hösten har visat att det minsann går att spela samma typ av ishockey, med samma frenesi och tempo, som med publik på läktarna. Det gör att vi har fortsatt höga förväntningar på det som vi ska bjudas på här på hemmaplan.

Växjö Lakers hade en tung fjolårssäsong och missade det inställda slutspelet, och för att inte plötsligt helt tappa sin status som maktfaktor i svensk hockey behöver man nu göra en bättre säsong i år.

Det som är glädjande för Växjö Lakers är att man har plockat in Joel Persson den här säsongen. Han har återvänt från ett äventyr i Nordamerika, där han öste in poäng i AHL. Men av någon anledning fick han inte ett nytt kontrakt där borta, och blir nu en av hela ligans bästa backar hemma i Växjö Lakers i stället. Där var han med och vann guld för ett par år sedan.

Premiär för Växjö Lakers

Växjö Lakers stod över helgens premiäromgång i SHL, och ska nu spela årets, eller snarare säsongens, första match. Det gör att vi räknar med full taggning från hemmalaget, vars trupp känns väsentligt bättre den här säsongen.

Färjestad då? Jo, man öppnade säsongen med att möta fjolårets bästa lag, Luleå Hockey, och där åka på stryk med 4-2 direkt. Det är egentligen ingen större fara på taket, även om man helst hade öppnat året klart bättre än så. Det vågar vi lova.

Växjö Lakers och Färjestad har en tendens att spela målrika matcher, inte minst under förra säsongen, och nu tänker jag mig någonting liknande. Det är i offensiven som styrkan finns i båda läger. Det är uppenbart.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,66 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 24 september 2020
TV:  cmorehockey logo
Stream: 

Jämför odds: