Speltips Brynäs – Malmö 16/11: Viktig streckmatch

Oskar Jörnevik Publicerat: 16 november 2022

Det är dags för Brynäs att ta emot Malmö i en viktig streckmatch. Matchen spelas onsdagen den 15 november 2022 med nedsläpp klockan 19.00

Brynäs-Malmö

18+ år, spela ansvarsfullt, ​Stödlinjen.se​, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här

Efter ett litet uppehåll för landslagsspel är SHL tillbaka igen. Under onsdags kvällen är det dags för Brynäs att möta Malmö, det är ett hemmalag som har blandat och gett en hel del under säsongsinledningen. På förhand är denna match mycket viktigt, då lagen ligger på tionde respektive elfte plats i tabellen, och det skiljer endast två poäng mellan lagen.

Brynäs har fyra raka segrar mot Malmö hemma i Gävle. Det ska dock tilläggas att Malmö är ett av seriens bästa bortalag, då man plockat hela 14 poäng på sina sex spelade bortamatcher.

Gästerna kommer till detta möte med två raka torsk, mot Timrå och Linköping, som Malmö vill ha bakom sig i tabellen efter sista grundseriematchen är spelad. Hemmalaget har som sagt blandat och gett i inledningen, kommer från en uddamålstorsk hemma mot Rögle men hade matchen innan det spelat av Luleå på bortaplan med hela 4-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna matcher lagen emellan

Brynäs har förändrat lite i truppen under uppehållet då man valt att byta målvakt, in kommer Tomi Karhunen, som varit i Brynäs tidigare. Anton Rödin är närmare en comeback och kaptenen saknas i detta Brynäs. David Sklenicka har varit en av seriens bästa backar så här långt och stått för 15 pinnar på 17 spelade. Firma Johan Larsson och Greg Scott gör det bra och lirare i Hannes Björninen, Dmytro Timashov och Oula Palve finns det sparkapital i.

Malmö har valt att avsluta kontraktet med Kristian Vesalainen, vilket var ganska väntat då han inte varit bra alls. Brödraparen Westherholm/Sylvegård har varit mycket bra för Malmö så här långt. Carl Söderberg har ”bara” gjort 4+3 på sina 16 spelade, vilket inte är godkänt då vi alla vet vilken nivå han brukar ligga på.

Båda lagen har problem med målskyttet, man är bland de sämsta lagen i SHL att hitta nätmaskorna. Sju av de senaste åtta matcherna har slutar med under 5.5 mål, det var bara den senaste matchen som slutade i målkalas. Få mål och mycket kamp är ett troligt scenario i denna viktiga match, under 5.5 mål klickas till ett mycket fint odds.

  100 kronor gratisspel

18+ år, spela ansvarsfullt, ​Stödlinjen.se​, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:00, onsdag 16 november 2022
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: