Speltips inför Djurgården – Färjestad 21/2: 1X2-tecken plockas ut

Spelbloggare Publicerat: 20 februari 2017

Ladda upp inför kvällens Champions League-fest – med svensk hockey och SHL. På Hovet vankas det match mellan rivalerna Djurgården och Färjestad, varpå vi bjuder på en 1X2-idé.  

Åtta förluster på raken, det är Djurgårdens dystra facit inför den här matchen. Positiva tendenser har synts till på sistone, men att ständigt rada upp förluster tär förstås på självförtroendet och moralen i truppen. Nu senast föll man med knappa 2-3 borta mot Skellefteå och innan det hade det blivit tre raka övertidsförluster.

Ett av de stora problemen för 08-laget är att de inte förmått att leverera efter ordinarie tid. En hel del tapp som direkt kan förklaras i det.

För Färjestad finns det en del frågetecken. Inför head to head-mötet med den dåvarande jumbon Rögle hade 7/8 senaste matcherna vunnits – nu blev det två helt oväntade förluster. En playinplats kommer det minst bli för FBK, men de har tappat mark i jakten på en topp sex-plats. Hämtar in här?

Nu bryter de mardrömssviten

Som nämnt; åtta raka förluster. Vad talar då för att Djurgården ska kunna bryta den mardrömssviten här på Hovet? Undertecknad menar – mycket.

Spelbolagen sätter ut det här som nära på fifty-fifty – och då finns det mycket värde att tälja på spelen till stockholmarnas favör. De har bara kommit närmare och närmare på sistone; bra prestation i en tuff bortamatch senast och dessförinnan tre övertidsförluster. Det har samlats ihop till en vinst, är känslan.

Eftersom konkurrenterna ovanför inte lyckats leverera, så har DIF ändå bara tre pinnar upp till playinområdet. Blodsmak!

Nja, det som Färjestad visade upp i head to head-mötet med Rögle imponerade inte alls – två raka förluster, hemma och borta, mot seriens, i min bok, sämsta ishockeylag. Dock inte helt oväntat med en reaktion på den fina formen dessförinnan och att studsa tillbaka direkt nu kan bli svårt.

På hemmais ska Djurgården vara kraftigare favoriter, men eftersom de haft det så svårt på övertid föredrar vi den raka ettan före ML-spelet.

2,50 x insatsen får vi för den raka ettan hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få 1 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner, rak etta
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 21/2
TV:  cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: