Speltips, Djurgården – Frölunda 10/11: 1X2-tecken hämtas ut

Spelbloggare Publicerat: 9 november 2016

SHL är tillbaka efter det kortare uppehållet och bjuder på inte färre än fem matcher under torsdagskvällen – ena av dessa mellan krislaget Djurgården och de regerande mästarna Frölunda. Spelbloggare har hittat ett suveränt speltips inför matchen, hämtat från 1X2-marknaden.

Inför spelåret tippades Djurgården som en liten outsider i SHL, som en utmanare uppåt i tabellen, från vissa håll, men nu talar snarare allt för att de får fokusera allt på att överleva i det svenska finrummet. Smaka bara på det här; åtta pinnar på 13 matcher. Endast Leksand är sämre – på fem. Kris, det är bara förnamnet som förklarar situationen i Stockholmsklubben.

Ljusare ser det ut för de regerande mästarna Frölunda. Fem treor på de sex sista SHL-matcherna före serieuppehållet. Väl under det har man istället haft full rulle i CHL, där det blev dubbla vinster över Eisbären Berlin, med 6-1 och 4-1, så det är med bästa möjliga känsla de kommer ut på Hovets is.

Förstärkt med NHL-profil

3,20-4,50-2,08 – så ser 1X2-marknaden ut inför matchen. Och då dyker en fråga upp; varför är Frölunda inte större favoriter än så?

Klart saker kan förändras över ett uppehåll, men det känns spontant som att DIF har slut på idéer – och att böja formkurvan uppåt, resultatmässigt, mot ett superbt Frölunda? Nja. Stockholmarna har trots allt åtta förluster efter varandra i SHL, de fyra senaste alla under ordinarie tid.

Draget, i alla fall som syns utåt? Byte av kapten. Ren signalpolitik, och det borde inte förändra någonting i praktiken för DIF.

Att Frölunda fått spela under uppehållet borde nästan tala till deras fördel, så bra prestationer som de stått för. 7/8 senaste matcherna har vunnits och då kom den enda förlusten mot den lika imponerande som oväntade serieettan Karlskrona HK.

Nu har Frölunda dessutom förstärkt med Sean Bergenheim – en namnstark värvning, med massvis av rutin från NHL.

Finns inte mycket som talar för ”Blåränderna” den här aftonen…

Den raka tvåan spelas till 2,08 x insatsen hos 24hBet, som ni får €50 i välkomstbonus bonus hos!

Speltips:

Speltips: Frölunda vinner, rak tvåa
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 10/11
TV:  cmorelive logo (TV-tablå)
Stream: 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: