Speltips, Djurgården – Modo 20/10: Här finns det värde i skrällen

Simon Pålsson Publicerat: 20 oktober 2015

Djurgårdens IF får besök av Modo i en match där möjligheterna till mål bör vara väldigt goda. Spelbloggare.se har hittat ett högt och spelbart odds inför matchen.

Ett av de lag som haft stora problem i inledningen av SHL-säsongen är Modo. På tio matcher har laget inte tagit mer än tio poäng och faktum är att de bara lyckats vinna tre matcher. Det är ett facit som gör det svårt att på allvar blanda sig i kampen om någon av de sista slutspelsplatserna.

En sak har dock fungerat relativt bra för Modo. På sistone har laget fått igång sin offensiv och när de träffar rätt i sin prestation visar de prov på en nivå som bevisar att de kan blanda sig i striden om en slutspelsplats. Dessvärre duggar det lite för tätt med mindre bra prestationer.

I fyra av sina sex senaste matcher har Modo lyckats göra minst tre mål. I de övriga två, borta mot Malmö och Frölunda, fick de gå mållösa av planen. Att det finns offensiv kvalité i truppen är helt enkelt uppenbart.

Djurgården har vissa problem

Djurgården ligger för närvarande som sjua i SHL-tabellen och kan, vid händelse av en seger mot Modo, ta sig upp ett par placeringar. Stundtals har laget sett riktigt vasst ut, men dessvärre finns det en ovisshet kring lägstanivån. På sistone har det dessutom sett lite skakigt ut defensivt, med 13 insläppta mål på de senaste fyra matcherna.

Per-Åge Skröder är tillbaka i matchtruppen för gästerna, medan hemmalaget ser ut att kunna mönstra samma lag som senast.

Föga förvånande håller spelbolagen hemmalaget som ganska klara favoriter inför det här mötet. I vår värld är det fullt rimligt att Djurgården får gälla som favorit, men favoritskapet färgar andra marknader lite väl mycket.

Vi kan till exempel spela Modo över 2,5 mål i matchen till hela 2,88 gånger pengarna hos Ladbrokes. Det är ett spel som suttit i fyra av Modos sex senaste matcher och som, med tanke på Djurgårdens något skakiga defensiv, mycket väl kan sitta igen.  2,88 är hur som helst för högt och vi blir inte förvånade om det här bli en väldigt målrik historia – åt båda håll. Vi fastnar hur som helst för över 2,5 mål i matchen för Modo.

 

Speltips:

Speltips:  Modo över 2,5 mål i matchen
Odds:  2,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 20/10
TV:   cmorelivetre logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Djurgården  1,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,50 ladbrokes logo
Modo  4,20 betsson logo
Över 4,5 mål  1,75 betsson logo
Under 4,5 mål  2,10 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: