Speltips HV71 – Malmö Redhawks 19/11: Bottenmöte

Oskar Jörnevik Publicerat: 19 november 2022

HV71 tar sig an Malmö i SHL, en match som betyder mycket för båda lagen. Matchen spelas den 19e november 2022 med nedsläpp klockan 15.15

HV71 - Malmö Redhawks

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

HV71 gjorde ett mycket bra fjolår genom att gå igenom hockeyallsvenskan på ett mycket bra sätt. Årets säsong har startat på ett dåligt sätt och har endast en seger på 16 spelade matcher. Redan nu är det sju poäng upp till just Malmö, därför blir denna match otroligt viktig. Fem raka nederlag är formen på just nu och inget vidare spel, framförallt offensivt. HV har på pappret ett bra lag, men det gäller att få resultaten med sig, då SHL är väldigt jämn och redan nu är det lite ”kris” i klubben.

Malmö har en mycket dålig form för tillfället, då man endast har en seger på sina fem senaste matcher. Malmö torskade i Gävle senast, efter att ha gjort en bedrövlig insats och fick endast iväg 13 skott på mål. Malmö brukar vara duktiga defensivt men har i år släppt in 52 mål, vilket ger ett snitt på dryga tre insläppta per match, vilket är högt.

När Malmö och HV71 möts blir det nästintill alltid jämna, tighta och tuffa matcher. I de senaste åtta matcherna lagen emellan har sex utav dessa slutat med uddamålet för något av lagen. Malmö har ett litet övertag när det kommer till mötena de tio senaste mötena med HV, 6-4 till skåningarna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skickliga spelare i båda lagen

HV71 gjorde en bra förstärkning av laget inför säsongen, men fick tidigt Mattias Tedenby skadad, han är tillbaka inom kort. Spelare som Andre Petersson, Fredrik Forsberg, Mikkel Bödker, Eric Martinsson och Emil Andrae är riktigt vassa spelare och kommer de upp i normal standard kommer HV71 lyfta i tabellen. Fredrik Forsberg leder interna poängligan på 6+7 på 16 matcher.

Malmö hade ena brodern Westherholm borta i senaste fighten. Det är många i Malmö som måste upp i nivå, det finns dock ett par spelare som får ett godkänt betyg så här långt och det är Fredrik Händemark, bröderna Westherholm och Adam Ollas Mattsson. Malmö måste få igång Carl Söderberg och lyfta in en ersättare för Vesalainen, då kan det bli en rolig säsong för skåningarna.

Detta är på förhand en mycket jämn match, där enligt oddsen HV är favoriter. Det är två lag som har dålig form och ligger dåligt till i tabellen. Det brukar blir tuffa och jämna matcher när de möts. Under 5.5 mål är ett bra spel här, Malmö måste prioritera defensiven, och har bra defensiva spelare. En målsnål match är ganska trolig här.

  Få upp till 1250 kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:15, lördag den 19 november 2022
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: