Speltips inför Arizona Coyotes – Washington Capitals 23/12: Inget krångel

Simon Pålsson Publicerat: 20 december 2017

Det finns inget krångel i det spelval vi väljer inför NHL-matchen mellan Arizona Coyotes och Washington Capitals. Runt dubbla såsen är vad vi får inför matchen.

När Arizona Coyotes natten till lördagen tar sig an Washington Capitals finns det ett par olika infallsvinklar att fästa blicken vid. Den första är enkel och primitiv, men den säger också en hel del om den skillnad i klass, form och kraft som trots allt råder mellan lagen.

I tabellen hittar vi just nu Arizona Coyotes toksist med 19 poäng på 36 matcher. Det är överlägset sämst i hela ligan. 125 insläppta mål är också sämst, även fall 80 mål framåt bara är näst sämst. Det finns ingenting i detta lag att bygga på och just nu känns det som att de hopplöst är fast i rollen som strykpåse.

Washington Capitals har ätit ikapp efter en tung inledning på säsongen och ser plötsligt heta ut igen. Med 45 poäng är det bara sju poäng upp till Tampa Bay Lightning. Se upp!

Allt talar för gästerna

Efter att ha haft ganska saftiga skadebekymmer är det bara Niklas Hjalmarsson i den ordinarie matchtruppen som ser ut att missa den här matchen för Arizona Coyotes. Det är å andra sidan inte vilket avbräck som helst.

Ännu bättre ser det ut för gästerna, som kommer till matchen helt utan skavanker. Det är alltså en full matchtrupp som Washington Capitals tar med sig. Tänk också på att gästerna kommer till matchen med Åtta vinster på sina nio senaste. Att jämföra med hemmalagets sju raka förluster och svaga facit såväl hemma som borta.

Allt talar onekligen för Washington Capitals här. Det raka spelet synas till 2,00 gånger såsen hos bland andra Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, lördag 23/12
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: