Speltips inför BIK Karlskoga – Tingsryds AIF 8/1: Bottenmöte väntar

Simon Pålsson Publicerat: 8 januari 2018

Det dryper av ångest när BIK Karlskoga och Tingsryds AIF gör upp i ett bottenmöte från Hockeyallsvenskan på måndagskvällen. Det öppnar för ett fint speltips inför matchen.

Det spelas ett riktigt bottenmöte i Hockeyallsvenskan på måndagskvällen, vilket också blir den enda matchen värd att fokusera på från den här dagens inhemska ishockey. Ångest väntar hur som helst när jumbon BIK Karlskoga gästas av nästjumbon Tingsryds AIF.

På förhand håller spelbolagen aningen överraskande nog faktiskt hemmalaget som klara favoriter här. Det skiljer nämligen runt sex tiondelar i odds mellan lagen vad gäller den raka segern, något vi kan tycka är lite märkligt. I våra ögon är det här snarare en helt öppen match.

Med det sagt finns det inget vidare förtroende i något av lagen och ska vi se till vem som till sist går segrande ur striden är det ett ställningstagande vi helst hållet oss ifrån. Det blir istället fokus på en annan spelmarknaden, där värdet är högre och vi känner oss mer trygga när det kommer till att faktiskt föreställa oss den matchbild som väntar.

Formen darrig hos båda lagen

Vad vi åtminstone kan säga är att formen är ganska darrig hos båda lagen, även fall gästerna faktiskt kommer med två raka vinster till det här mötet. Å andra sidan förlorade laget fyra raka dessförinnan och det finns liksom ingen trygghet att ta fasta på i Tingsryd, något som också gör ett spel på gästerna opålitligt här.

BIK Karlskoga har fyra förluster på sina fem senaste och även fall det faktiskt sett bättre ut från december och framåt – fyra vinster på de nio senaste är ett klart bättre poängsnitt än tidigare – så går det inte att räkna med laget känns det som. Offensiven är helt enkelt för tunn och när det väl börjar läcka bakåt kan de ofta klappa igenom fullkomligt.

Det vi känner oss säkra på är att båda lagen är svaga offensivt. Därför räknar vi, som så ofta när dessa båda möts, med en ganska målsnål historia.

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till hela 1,88 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid fem mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 8/1
TV:   cmorehockey logo spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: