Speltips inför Björklöven – Oskarshamn 29/1: Draw no bet

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2018

Det blir ett spel försäkrat för krysset när Björklöven och Oskarshamn gör upp för andra gången i rad i Hockeyallsvenskan. Tack säger vi till Betway som sticker ut med sitt odds inför matchen.

Hockeyallsvenskt fokus på måndagen när flera möten handlar om back-to-back, det vill säga att lagen spelar mot varandra för andra gången på kort tid. Precis så är fallet i mötet mellan Björklöven och Oskarshamn.

Gästerna får här ta sig hela vägen upp till Umeå – roligare finns att göra – för att försöka följa upp förlängningssegern från hemmamötet med en fin insats på bortaplan. Visst, båda ska resa samma sträcka, men då är det garanterat skönare att komma hem än att behöva åka iväg. Psykologiskt håller vi det som en klar fördel för hemmalaget.

Björklöven har dessutom revansch att utkräva efter förlusten senast. Den matchen var tokjämn rakt igenom och gick rättmätigen till en förlängning, men där var alltså gästerna starkast efter straffar. Det var fjärde matchen i rad som Björklöven misslyckades med att vinna, varpå vi nu stenhårt tror på ett hemmalag som tänker revanschera sig. Vår magkänsla är väldigt tydlig inför det här mötet.

Oskarshamn spelar alltid jämnt

Lyssna nu på denna anmärkningsvärda statistik från Oskarshamns senaste matcher. I åtta (!) raka möten i Hockeyallsvenskan har laget antingen vunnit eller förlorat med uddamålet, antingen efter full tid eller efter förlängning och straffar. Det är med andra ord ett lag som alltid spelar jämna matcher, oavsett kaliber på motståndet. Det här är såklart båda en styrka och en svaghet, men visst är det anmärkningsvärt?

Med sådan statistik i ryggen går det aldrig att blunda för krysset i deras matcher och visst lockar det med ett oavgjort resultat till över fyra gånger såsen. Å andra sidan talar vår magkänsla tydligt för hemmalaget här, som minst bör greja en pinne.

Därför tänker vi kliva in på Björklöven, men garderar oss såklart för ännu en jämn historia. Björklöven draw no bet synas till väldigt höga 1,85 gånger krämen hos Betway. Här sticker bolaget ut ordentligt från konkurrenterna, något vi inte är sena att utnyttja och tacka för.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Björklöven draw no bet
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 29/1
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: