Speltips inför Björklöven – Västervik 4/3: Hockeyallsvensk slutspurt

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2018

Det blir ett tydligt målfokus när vi väljer ut ett speltips från söndagens omgång i Hockeyallsvenskan. Matchen i fråga är den mellan IF Björklöven och Västerviks IK, som spelas uppe i Umeå.

Med två omgångar kvar att spela av den hockeyallsvenska grundserien är det fortfarande väldigt tight på de flesta håll i tabellen och i sort sett samtliga lag har verkligen någonting att spela för under den avslutande veckan. Det möte vi fokuserar på från söndagens omgång är det uppe i Umeå, där Björklöven får besök av Västervik.

För gästerna kan det handla om att på ett mirakulöst sätt snirkla sig upp på en kvalserieplats, men i ärlighetens namn är den chansen ganska liten. Betydligt viktigare är det för Björklöven, som har tre poäng till godo och som i händelse av en seger här kan bli helt klara för kvalserien. Det är trots allt lagets mål och vore en fin bedrift att luta sig tillbaka mot.

Förutsättningarna inför matchen i fråga är perfekta för att få se på underhållning. Västervik har som sagt inte särskilt mycket att förlora i jakten på en plats till kvalserien, men har å andra sidan bara tre poäng ner till kval neråt. Det handlar om att försöka undvika den saken också, så gott det bara kan.

Rörigt? Kanske.

Båda lagen hade hur som helst kunnat andas ut efter tre poäng här, något vi tror ligger till grund för det som bör bli en underhållande matchbild.

Måltrenden är tydlig

Inför matchen verkar spelbolagen överens om att chanserna att se mål bara är relativt stora. I våra ögon känns det som en självklarhet med tanke på förutsättningarna inför matchen, lagens respektive (mål)form och den karaktär som lagens senaste inbördes möten har tagit.

Björklöven, som gärna plockar tre poäng här, har spelat tre raka matcher med minst fem mål i. På hemmaplan är laget också erkänt starka och brukar göra ett par mål framåt. Västervik å sin sida är inne i ett makalöst stim och har nu fyra vinster på sina fem senaste, med totalt 19 gjorda mål på dessa fem matcher. Där kan vi snacka målstarkt facit.

Nej, minsann. Mål blir vårt fokus här.

Över 4,5 mål (inklusive övertid) spelas till 1,78 gånger krämen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus + €5 !

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (UNIK: Upp till 1 000 kr bonus + €5)
Spelstopp:  16:00, söndag 4/3
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: