Speltips inför Colorado Avalanche – Chicago Blackhawks 31/3: Bra skrälläge

Simon Pålsson Publicerat: 27 mars 2018

Chicago Blackhawks har visserligen haft en tung säsong, men för den som är lite optimistisk går det att skymta en något mer positiv form just nu. Kan det räcka borta mot Colorado Avalanche i NHL?

Det är självklart en fördel att ha drivkraften att försöka samla poäng för att nå ett slutspel, men på andra sidan Atlanten är det inte sällan så att lagen som inte har särskilt mycket att spela för faktiskt kan ställa till en hel del problem även i slutet av säsongen.

Det lär bero på en rad saker, men det faktum att lagen kan spela avslappnat är säkert en fördel. Tänk också på att NHL handlar om att hitta formen inför nästa säsong och en tredje faktor är såklart rivaliteten som såklart finns mellan olika lag.

Just det är något vi har med oss inför mötet mellan Colorado Avalanche och Chicago Blackhawks natten till lördag svensk tid. Visst, sett till tabellen och vad det finns kvar att spela för bör hemmalaget ses som favoriter här. Å andra sidan sitter Blackhawks fortsatt på en stark trupp och har dessutom visat ganska fina trender på sistone. Finns det inte skrälläge här? Det tror vi.

Underskatta aldrig formen i NHL

Därtill går det lite sjukdom i Colorado Avalanche och två spelare, Semyon Varlamov och Jonathan Bernier, är osäkra till spel just därför. Därtill är Sven Andrighetto, Colin Wilson och Mark Barberio högst tveksamma till spel. Det är självklart att sådant stör.

Å andra sidan är det nästan lika illa hos gästerna, med tunga spelare som Michal Rozsival, Marian Hossa, Corey Crawford och Anthony Duclair otillgängliga under en längre tid. Collin Delia, Anton Forsberg, John Hayden och Jonathan Toews ska alla testas sent.

Ser vi till formen har Chicago Blackhawks efter en svag period nu två vinster på sina tre senaste och laget såg direkt spetsigare ut senast mot Winnipeg Jets. Lite positiv energi i truppen gör att de åker till Denver med bra slagläge, inte minst med tanke på att Avalanche står på tre förluster på sina fyra senaste.

Chicago Blackhawks draw no bet spelas till 2,80 gånger såsen hos Ladbrokes. En bra tv-peng.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Chicago Blackhawks draw no bet
Odds:  2,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  03:00, lördag 31/3
TV:   viasatxtra logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: