Speltips inför Detroit Red Wings – Florida Panthers 12/12: Mål i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 11 december 2017

Med två så läckande lag borde förutsättningarna för att få se mål vara tämligen goda när Detroit Red Wings gästas av Florida Panthers natten till tisdag svensk tid.

Två av säsongens stora besvikelser i NHL gör upp i ett intressant möte natten till tisdag svensk tid. Inte nog med att säsongsinledningen varit en besvikelse poängmässigt, det finns också en hel del frågetecken kring lagens form.

Allra värst är det utan tvekan för Detroit Red Wings, som nu har åtta förluster på sina nio senaste matcher i nHL. Det säger sig själv att det blir svårt att klättra i tabellen med ett så pass risigt facit. Märk väl att det centrala problemet handlar om defensiven. Laget släpper helt enkelt in på tok för många mål. Bara sett till sina tre senaste förluster har laget totalt 22 insläppta mål. Det är smått osannolika siffror.

Å andra sidan är både Detroit Red Wings och Florida Panthers inte helt döda i sin egen offensiv. Det görs en del mål framåt, varpå vi ofta får se ganska målrika matcher.

Florida Panthers är lite på uppgång

Florida Panthers har inte heller rosat marknaden på sistone, men har åtminstone en bättre form än vad hemmalaget har. Dessutom går det att argumentera för at laget är lite på uppgång, åtminstone sett till prestationer. Tre vinster på de sju senaste är inget sprakande facit, men nu trillar det åtminstone in en och annan seger.

Det är inte helt lätt att peka ut en favorit inför matchen, men kanske har Florida Panthers goda möjligheter att ta en tung bortaseger? Vad vi känner oss mer säkra på är att det bör bli en målrik historia, inte minst då båda släpper in så pass många mål.

Över 5,5 mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, tisdag 12/12
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: