Speltips inför Djurgården – Frölunda 29/1: Har fått upp ångan

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2018

Frölunda kommer till Djurgårdens hemmaplan med tre raka vinster och jagar nu sin fjärde match utan förlust. Samtidigt är hemmalaget minst sagt formstarka och vill bjuda upp till dans.

Ett Frölunda som ser ut att ha fått upp ångan igen åker nu till den svenska huvudstaden för att försöka rubba ett annat topplag som börjat nosa på en allt bättre form – Djurgården.

På förhand finns det all anledning att viga måndagskvällen åt det som faktiskt är den enda matchen från SHL. Djurgården och Frölunda har båda visat målmässigt starka tendenser på sista tiden och när två sådana lag möts kan det mycket väl bli tal om en målrik tillställning. Vi tror åtminstone på ett bortalag som kommer att göra ett sådant avtryck.

Frölunda tar sig till Hovet i Stockholm med tre raka segrar och en målskörd på 13 gjorda mål framåt. Två tunga bortasegrar, 1-7 mot jumbon Karlskrona och 0-3 mot rivalen Skellefteå, gör att det finns mycket gott självförtroende inom spelartruppen. Det ska inte underskattas. Därför tar vi för givet att göteborgarna kliver in på isen med fler mål i sikte.

Djurgården vill också vinna

Om vi studerar Djurgårdens senaste match går det att urskönja en tydlig positiv trend där också, med fem vinster på de sex senaste. Vad som sticker ut är helt klart målskörden, där laget gjort minst fem mål i tre av sina fyra senaste matcher. Samtidigt släpper laget in en hel del mål, men det är väl en tydlig motreaktion när offensiven prioriteras så tydligt.

För en neutral åskådare är det dock fantastiska förutsättningar inför matchen med två lag som så tydligt har god form i offensiven och som gärna gasar på, alldeles oavsett om det innebär lite ytor bakåt. Både Djurgården och Frölunda tillhör toppen och vill avsluta säsongen på allra bästa sätt inför slutspelet. Där gäller det verkligen att ha ångan uppe.

Någon form av överspel är alltså aktuellt på matchen och när vi studerar olika marknader inser vi snabbt att värdet finns på Frölunda.

Frölunda över 2 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet. Då får vi alltså pengarna tillbaka vid två mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Frölunda över 2 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 29/1
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: