Speltips inför Djurgården – Malmö Redhawks 21/9: Premiär på Hovet

Spelbloggare Publicerat: 20 september 2017

Det vankas hemmapremiär på Hovet för Djurgården i SHL och motståndet står Malmö Redhawks för. Speltips och all statistik inför matchen hittar ni här.

Årets premiär och första tävlingsmatch var en tajt historia för Djurgården, som till slut föll med 2-4 borta mot HV71. När vi ändå summerar det; en rättvis förlust, i en mycket svår bortamatch.

Till den här hemmapremiären saknas långtidsskadade Daniel Brodin samt den viktiga backpjäsen Tom Nilsson, som dras med lite små skadebekymmer. Plus är att lånet William Lagesson tillkommer. Dock oklart hur mycket istid han får.

Malmö Redhawks SHL-premiär var en lyckad uppföljning på en imponerande start i CHL. Lokalrivalen Rögle krossades med fem mål mot noll i en match där hela 43 skott träffade mål. Spelare som Andy Miele och Daniel Zaar visade verkligen att klassen finns. Lovar mycket inför den närmsta framtiden.

Rhett Rakhshani och Erik Andersson missar matchen för Redhawks denna afton.

”De vill driva upp tempot”

– Djurgården vill sätta sin prägel på det här. De vill driva upp tempot och vi är beredda att ta den kampen och känner att vi vill försöka gödas av trycket och spänningen, säger Redhawks assisterande tränare Martin Filander till Expressen inför matchen.

Och det är just det vi är inne på inför matchen. Ett DIF som kommer försöka sätta avtryck, som alltid på hemmais, särskilt efter premiärförlusten – vilket i sin tur kan öppna upp för en öppen och svängig batalj, där intensiteten drivs upp.

Detta kan vara en fälla för Djurgården att hamna i, liksom det kan vara ett succékoncept. Undertecknad är nämligen inte helt trygg med deras försvarsspel, medan det finns en del spets framåt. Samtidigt är det ett offensivt skickligt och formstarkt Malmö Redhawks som kommer på besök – och de vill säkerligen utnyttja de öppna ytor som kommer bjudas på isen.

NordicBet sticker ut med 1,91 gånger pengarna för att det blir över 4,5 mål i matchen, ordinarie tid. Det var en lina som passerades i båda parters premiärer och som vi ser som spelvärt.

  Rygga spelet hos NordicBet – Få 1 000 + 400 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål, ordinarie tid
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 21/9
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: