Speltips inför Djurgården – Timrå 13/10: Bryter stockholmarna trenden?

Emil Jakobsson Publicerat: 13 oktober 2018

Kan formstarka överraskningsgänget Timrå skrälla och plocka med sig tre poäng på bortaplan mot Djurgården under lördagen? Eller blir det en ny svidande bortaförlust för dem?

Annons:

Nykomlingarna Timrå var bottentippade av i stort sett alla experter men en månad efter seriepremiären ligger de sexa och har en fin formkurva inför bortamatchen på Hovet. I torsdags hade de ledningen borta mot serieledarna Linköping men tappade och förlorade med 4-2 men hade innan det tre raka segrar. Motståndet i de segrarna har däremot inte varit det bästa i Mora och krislagen Brynäs samt Färjestad.

Djurgården var spellediga i torsdags men spelade i CHL i tisdags då man föll med 3-5 mot finska Tappara vilket faktiskt var Djurgårdens andra raka hemmaförlust. Förra lördagen var det Luleå som lyckades besegra Djurgården på Hovet med 2-1 efter förlängning.  Innan de två förlusterna hade stockholmarna fyra segrar på de fem senaste matcherna i SHL.

Hungrigt hemmalag

Jag tror att Djurgården kommer vara riktigt hungriga här för att bryta den negativa trenden och hitta tillbaka till sitt fina spel som gjorde att de radade upp segrarna innan deras två förluster inom loppet av fyra dagar. Men oddsen på en rak etta ger enbart runt 1,5 och i vissa fall 1,45 gånger pengarna vilket gör att jag avstår spel då jag tycker bolagen prickat in värdet bra.

Däremot hittar vi bra spelvärde på målmarknaden där William Hill ställer ut hela 1,8 gånger pengarna för över 4,5 mål vilket kan jämföras med 1,67 hos till exempel Bwin.

För Djurgården har fyra av de sex senaste i SHL gått över 4,5 mål och nu senast mot Tappara blev det som sagt 3-5-förlust också. För Timrå har två av tre bortamatcher gått över 4,5 mål och den som missade slutade just 2-2. Jag ser en matchbild där ett hungrigt hemmalag efter två raka förluster kommer göra en riktigt bra match mot ett Timrå som lyckats göra hela sju mål på deras tre senaste matcher.

Annons:
  Rygga spelet hos Snabbare – Få ut vinster inom 15 min!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:15 lördag 13 oktober 2018
TV:  tvfyra logocmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: