Speltips inför Färjestad – Djurgården 4/11: Motreaktion i back to back-returen

Simon Pålsson Publicerat: 2 november 2017

Djurgården tog en tung seger hemma mot Färjestad på fredagskvällen. Nu hoppas Färjestad ta revansch hemma i Karlstad. Känslan är att en motreaktion på det första mötet väntar.

Precis som vi var inne på i gårdagens speltips slutade det första av två möten mellan Färjestad och Djurgården den här helgen med en tämligen målsnål historia.

Hemmalaget, i det fallet Djurgården, tog en komfortabel 3-1-vinst och kunde därmed inkassera tre viktiga poäng och sin fjärde raka vinst. Samtidigt förlorade Färjestad för tredje gången på sina fem senaste matcher och cementerade vår uppfattning om att smekmånaden i inledningen av säsongen är över.

Känslan inför det andra mötet på två dagar mellan lagen – så kallat back to back – är att det ligger lite av en motreaktion i luften. Färjestad ämnar säkerligen resa sig igen inför sin hemmapublik och vi väntar oss att laget går på knock.

En öppen matchbild att vänta

Med en sådan approach till matchen går det inte att föreställa sig någonting annat än mycket is och ett spel som flänger från sida till sida. Generellt sett är det så Färjestad har inlett den här säsongen, med massor av mål i sina matcher och väldigt många segrar.

Så här långt är Färjestad det lag som gjort flest mål i hela ligan – trots att det alltså har sinat lite på slutet. Samtidigt släpper laget in tämligen många mål.

Efter segern senast hakar Djurgården på i toppen och nu har 08-laget faktiskt chansen att kliva förbi Färjestad i händelse av seger här. Det gör att vi tror att gästerna, som säkert är fyllda med självförtroende, inte är helt främmande för tanken att trycka på för en vinst.

Lite målsnålt senast brukar betyda betydligt mer mål nu.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,75 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 4/11
TV:   tvfyra logo cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: